Z Zorica Vasić Početnik Poruka 15 25.04.2018. u 14:05 - Trenutno slušam #1.411 Najlepša domaća pesma :heart:
Ројалиста Poznat Poruka 9.563 28.04.2018. u 20:30 - Trenutno slušam #1.423 Leti, leti pesmo moja mila, glas tvoj nek se do neba izvija! Nosi želju na ljubavna krila, da si dragoj slađa i milija! Da, kakva je, žalosna ne bila! Kad je videh — sunce me ogrija. Ta lepša je nego bela vila, nego alem dragi kad zasija. Ono oko — oko sokolovo, ono grlo — grlo labudovo, ona usta — ah, željice draga! Ne bi' lepšeg ja vidio blaga. Sam anđelak da s neba zablista, i nebesa da s'otvore ista, ne bi lepšeg ja video blaga!
Leti, leti pesmo moja mila, glas tvoj nek se do neba izvija! Nosi želju na ljubavna krila, da si dragoj slađa i milija! Da, kakva je, žalosna ne bila! Kad je videh — sunce me ogrija. Ta lepša je nego bela vila, nego alem dragi kad zasija. Ono oko — oko sokolovo, ono grlo — grlo labudovo, ona usta — ah, željice draga! Ne bi' lepšeg ja vidio blaga. Sam anđelak da s neba zablista, i nebesa da s'otvore ista, ne bi lepšeg ja video blaga!