Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 269.063
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesi li sama večeras da li ti nedostajem večeras da li ti je žao za recimo san da li ti sjećanje luta sve do mora i jutra na obali gdje sam prespavao put da li ti stvari u sobi gube vrijednost i blijede da li zuriš u svoja vrata i čekaš na mene je li ti tijelo puno bola da li te zebe oko stola kaži dušo jesi li sama ovu noć pitam se jesi li sama večeras ponekad čujem da je svijet pozornica i da svatko dobiva po zasluzi kao što to pesnik reče sudbina se poigrala udijelivši mi ljubav s tobom moja draga scena prva naš susret zavolio sam te na prvi pogled tl si nasla svoj put nikad ne gubeći iz vida što želiš ko bi reć a onda scena druga izgledela si promijenjeno igrala čudno a da ja nikada ne saznam zašto dušo lagala si kad si rekla da me voliš a ja nijesam imao rezloga da ti ne vjerujem jer to je to no ja ću radije živjeti bez tebe nego slušati tvoje laži nu pozornlca je onamo ja stojim sam sa prazninom svuda oko sebe ti se vjere mi više nećeš osladiti a ja znam da je vrijeme i da se zavjesa spušta | |