Trenutna vlast loša, ali šta će ljudi kada nestane? (Food for thought)

Interesuje te da se udaš i zato si Đurđa došla na forum.Odmah da kažem- nema od toga ništa.Zaboravi ! Ne samo od udaje nego i od seksa.Ideš sad u filter Đurđa( na moju ignore listu) Ćaos Đurđa
Đurđa je klon nalog manem78 koji služi samo da napušava ćacije. 😊

Ne krijem da cenim Vučića. Meni više brine kako država misli da nastavi kad on ne bude na sceni. Vučić pravi kardinalnu grešku kao i Tito i Kralj Aleksandar i Car Dušan, niko ne priprema nikakve naslednike ili bilo šta za posle njih. To je veliki problem i obiće nam se o glavu.
Kakvog naslednika da spremi mahniti lazov i izdajnik, kome je stalo jedino do licne vlasti i moci? Onoga sto je unistio drzavni poredak i ustav, prezaduzio drzavu i pretvorio u mafijaski klan?
PS. Ne daj boze da mu se planovi o otvaranju novih 60 rudnika u rukama zapadnih korporacija i ostvare.

Za pocetak cemo malo da predahnemo. Pa da se konsolidujemo i nastavimo borbu za bolje sutra....borba je vecna, domacih izdajnika uvek ima, stranih okupatora uvek ima...Nikada ovde borba nije prestala, niti ce. Nase je da branimo svoju drzavu, drustvo, porodicu dok smo zivi i to je to. A mrzitelji ce naci nesto drugo da mrze.
Za početak svi podržavaoci Hijenića (nema veze s vucima, lešinar, hijena) u tamnicu na 10 (obični) do 40 godina (ako su činili težak kriminal). Milion i 300 hiljada -- jbg: milion i trista hiljada. U podzemne vlažne i ledene lagume.

A za vrhušku od 50 hiljada najgorih SnSovaca (lopurdi i ubica) može i revolucionarna pravda. Promena zakona, uvodi se smrtna kazna, 3 minuta suđenja i izvršenje.

Šta fali giljotinama? Posle 3 godine nas opet prime u Savet Evrope...

Ne krijem da cenim Vučića. Meni više brine kako država misli da nastavi kad on ne bude na sceni. Vučić pravi kardinalnu grešku kao i Tito i Kralj Aleksandar i Car Dušan, niko ne priprema nikakve naslednike ili bilo šta za posle njih. To je veliki problem i obiće nam se o glavu.

Šta taj majmun ima nekoga pripremat za nasljednika. Srbija je Republika, a ne Despotija Vučićeva. Jel se on proglasio za despota, kralja ili faraona pa da on treba birat nasljednika

Vučić treba da leti zato što je autokratski psiho, i sva njegova popratna mašinerija, od medija do poltrona, su gigaciganluk. U takvom uređenju političaru ne smeš da dozvoliš bahatost, mora da ima bojazan da je smenjiv. Na kraju krajeva, on je tu samo da služi masi i upravlja njenim novcem.

Druga stvar je da Srbija neće postati bogatija, uređenija i čistija kad on ode. Političari su tu samo jedna strana opanka, a takvi kakvi su samo ogledalo nacije. Nije političar kriv što će neandertalci bacati leševe u reke, smeće svuda oko sebe, što bi rođenu majku prodali za 3k RSD a ne glas na izborima, što lažu, muljaju i potkradaju državu na svakom koraku. Tako ne može napred.

Neće se ništa značajno promeniti, ali to što ne bude bilo Vučića i njegovih ćacija jeste neki napredak.

Da bi se stvorila jaka i konkurentna ekonomija potrebno je stvarati, inovirati, biti tehnološki napredan, proizvoditi, izvoziti. Na tome su stotinama godinam građena zapadna bogatstva. Sve ostalo je sekundarno i manje bitno. Srbi nemaju taj kapacitet i nikad neće biti bogata naseobina.

Izgradnja države je kao izgradnja kuće, neće se završiti i urušiće se ako neko stalno vadi cigle. To se radi i na mikro nivou, ne možeš da nađeš čoveka u Srbiji koji na neki način nije zajebao i oštetio državu. To je neki spoj niskog IQ-a i hajdučizma, za Srbe ne postoji država niti poštovanje prema njoj, samo kad treba glumatati patriotizam pod dejstvom rakije.

Socijalizam je doneo nakaznu naviku da država mora nešto da ti da. Parazitizam i navučenost na gibse. Za sve je kriva država, za svaki lični problem i frustraciju. Država/političar je uzrok i rešenje za svaki problem. Apsurd.

Korupcija, partokratija i kleptokratija su sad, može se reći, neoutuđivi deo srpske kulture i mentaliteta. Promena mora da dođe organski ili će zauvek tako ostati.

Da bi se stvorila jaka i konkurentna ekonomija potrebno je stvarati, inovirati, biti tehnološki napredan, proizvoditi, izvoziti. Na tome su stotinama godinam građena zapadna bogatstva. Sve ostalo je sekundarno i manje bitno. Srbi nemaju taj kapacitet i nikad neće biti bogata naseobina.

Izgradnja države je kao izgradnja kuće, neće se završiti i urušiće se ako neko stalno vadi cigle. To se radi i na mikro nivou, ne možeš da nađeš čoveka u Srbiji koji na neki način nije zajebnao i oštetio državu. To je neki spoj niskog IQ-a i hajdučizma, za Srbe ne postoji država niti poštovanje prema njoj, samo kad treba glumatati patriotizam pod dejstvom rakije.

Socijalizam je doneo nakaznu naviku da država mora nešto da ti da. Parazitizam i navučenost na gibse. Za sve je kriva država, za svaki lični problem i frustraciju. Država/političar je uzrok i rešenje za svaki problem. Apsurd.

Korupcija, partokratija i kleptokratija su sad, može se reći, neoutuđivi deo srpske kulture i mentaliteta. Promena mora da dođe organski ili će zauvek tako ostati.
Netačno dragi kolega.
Zapadna bogatstva su odreda rezultat pljačke i otimanja.
Srbija nije imala kolonije.

Ne postoji narod na svetu koji je podneo više žrtava za državu i njeno postojanje.
Dobrovoljci su dolazili preko okeana da se bore za Srbiju.

Korupcija je import kategorija i u tome leži uzrok propadanja.

Arčibald Rajs je dosta o svemu tome pisao, ne bi bilo na odmet da potražiš i pročitaš štogod.

Netačno dragi kolega.
Zapadna bogatstva su odreda rezultat pljačke i otimanja.
Srbija nije imala kolonije.

Ne postoji narod na svetu koji je podneo više žrtava za državu i njeno postojanje.
Dobrovoljci su dolazili preko okeana da se bore za Srbiju.

Korupcija je import kategorija i u tome leži uzrok propadanja.

Arčibald Rajs je dosta o svemu tome pisao, ne bi bilo na odmet da potražiš i pročitaš štogod.
To su neka davno prošla vremena. Porediti današnje Srbe s njima je uvreda za njih.

To su neka davno prošla vremena. Porediti današnje Srbe s njima je uvreda za njih.
Opa, znači menjamo ploču?
Saglasan sam da su danas Srbi mnogo tolerantniji na BS nego nekadašnji, ali iznenađenje i dođe kad mu se ne nadaš.

Zato je i iznenađenje.

Nego, brašo, valja biti spreman i pripremiti nešto ljudi oko sebe da budu spremni.

Kad navale NATO komšije kao 1941.
Ne ako, nego kad.

Saglasan sam da su danas Srbi mnogo tolerantniji na BS nego nekadašnji, ali iznenađenje i dođe kad mu se ne nadaš.

Zato je i iznenađenje.

Nego, brašo, valja biti spreman i pripremiti nešto ljudi oko sebe da budu spremni.

Ne ako, nego kad.
Nema šta da brineš. S jedne strane lažne patriote, a s druge liberalni homosi koji bi rođenu majku protali za šaku € uz Brisela... odvalili bi svakog neprijatelja.

Zato je i iznenađenje.

Ne ako, nego kad.

ovo je samo jos jedna pauza између два рата.

дугачка пауза, србија је неспремна, јер вучић је шалабајзер, биће много пострадалих

Pa za početak mislim da ćemo živetu u barem za nijansu zdravijem društvu gde ljudi neće biti izloženi danonoćnoj lobotomiji i trovanju pinkom, informerom i zadrugom i najprimitivnijem i najvularnijem obliku jeftine propagande što će za početak biti sasvim dovoljno.

A sad šta će ljudi raditi kad više naprednjaka ne bude na vlasti sem što će malo da predahnu od njih i njihove bahatosti, primitivizma i lopovluka, pa ništa živeće svoje živote kao i do sad i radiće sve ono što su radili i do sad, mislim Sunce će i dalje svaki dan da izlazi i da zalazi i Zemlja će nastaviti da se okreće a ljudima će i dalje biti i ovako i onako i to je to, mislim Vučić i vlada na konto toga što je one totalne debile i nepismene ljude (kojih nažalost ovde na manjka) ubedio da posle njega i SNS-a nema više života u Srbiji, da sve staje i da će se ne znam ni ja šta desiti.

O ovome razmišljam jedno dobro vreme. Pitanje se radi o tome da uspostavimo činjenicu kako je Vučić neustavan, bahat, lud i kakvi mu se već sve pridevi pripusuju. Šta mislite da će srpski narod da radi kada se probudi jedno jutro i SNS i Vučića nema, ta mrlja na Srbiji je očišćena i ne pretstavlja nikakvu pretnju? Da li mi je premisa pogrešna u samom početku? Slobodno me ispravite, tu smo da razglabamo.

Činjenica je da postoje ljudi trenutno u Srbiji koji žive od toga da mrze nešto što je aktuelno i često se pribijaju uz one dobroćudne koji imaju plan i ideju za buduće vreme. Koliki problem zapravo predstavljaju ti ljudi koje gura i pogon im je mržnja i samo mržnja prema trenutnoj vlasti? Ljudi koji čitave dane provode spamujući i drečući se i izjavljujući svakakve stvari o onome ko vlada Srbijom u tom trenutku, što često dovodi do ludila.

Da li mi kao narod uopšte možemo da delujemo za svoju korist kada npr. Vučić i SNS/SPS i ko već ne budu smetali na sceni Srbije?
Ovo je zapravo bolje obrazloženje moje misli.

Šta će raditi ljudi koji su do juče bili glasni mrzitelji vlasti ili cenzurisani od strane iste. Da li će biti u mogućnosti da ostvare svoj puni potencijal?

Trenutni protesti imaju glasne pojedince koji nude ljudima med i mleko kroz retoriku, a zaboravljaju činjenicu da je većina srpskog naroda politički i ekonomski nepismeno, pa kad bi došli na vlast kako misle da išta učine ako isti narod ne opismene.

Najveci broj ljudi koji se buni su vec ostvareni ljudi, tako da nema sta da se ostvaruju.

Raskinuce se svi stetni ugovori, vratice se drzava narodu, krimosi u tvorza, imovina oduzeta sve do dinara, pa polako da se gradi sve sto je poruseno, a da se porusi sve nelegalno izgradjeno.

Lako cemo, nista se ne sekiraj.

Najveci broj ljudi koji se buni su vec ostvareni ljudi, tako da nema sta da se ostvaruju.

Raskinuce se svi stetni ugovori, vratice se drzava narodu, krimosi u tvorza, imovina oduzeta sve do dinara, pa polako da se gradi sve sto je poruseno, a da se porusi sve nelegalno izgradjeno.

Lako cemo, nista se ne sekiraj.
Tako ili nikako

Tako ili nikako
Nego sta nego tako.

Narod nece da se smiri dok ne vidi olos iza resetaka i da im se svaki dinar, svaka para oduzme. Svaki centimetar kvadratni.

A posebno uvoznicko-izvoznicku mafiju cemo da razbijemo, pa ce odmah cene uvoznih stvari da padnu za 20-50%, a izvoz da se udvostruci.

O ovome razmišljam jedno dobro vreme. Pitanje se radi o tome da uspostavimo činjenicu kako je Vučić neustavan, bahat, lud i kakvi mu se već sve pridevi pripusuju. Šta mislite da će srpski narod da radi kada se probudi jedno jutro i SNS i Vučića nema, ta mrlja na Srbiji je očišćena i ne pretstavlja nikakvu pretnju? Da li mi je premisa pogrešna u samom početku? Slobodno me ispravite, tu smo da razglabamo.

Činjenica je da postoje ljudi trenutno u Srbiji koji žive od toga da mrze nešto što je aktuelno i često se pribijaju uz one dobroćudne koji imaju plan i ideju za buduće vreme. Koliki problem zapravo predstavljaju ti ljudi koje gura i pogon im je mržnja i samo mržnja prema trenutnoj vlasti? Ljudi koji čitave dane provode spamujući i drečući se i izjavljujući svakakve stvari o onome ko vlada Srbijom u tom trenutku, što često dovodi do ludila.

Da li mi kao narod uopšte možemo da delujemo za svoju korist kada npr. Vučić i SNS/SPS i ko već ne budu smetali na sceni Srbije?

Šta će raditi ljudi koji su do juče bili glasni mrzitelji vlasti ili cenzurisani od strane iste. Da li će biti u mogućnosti da ostvare svoj puni potencijal?

Trenutni protesti imaju glasne pojedince koji nude ljudima med i mleko kroz retoriku, a zaboravljaju činjenicu da je većina srpskog naroda politički i ekonomski nepismeno, pa kad bi došli na vlast kako misle da išta učine ako isti narod ne opismene.

Чињеница једа је Сарапабио против Вучича

Чињеница је да је Јованов биопротив Вучића

Чеда је био против Вучића

Back