Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 92.420
Zašto narodu nedostaju taktike i strategija? Zašto narod ide grlom u jagode stalno?
Зато што га не воде британски агенти, већ се самоорганизује, а за противника има Службу која ради против народа већ 80 година.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto narodu nedostaju taktike i strategija? Zašto narod ide grlom u jagode stalno?
Republika neka ostane.
Sa ostalim se slažem.
Drzavni slom vec traje duze vreme, nego ce problem biti sta nakon ekonomskog sloma.
Oni i sada jedva servisiraju to, znas li odakle isplacuju penzije i plate pandurima?Државни слом је када не можеш сервисирати фин.услуге
Oni i sada jedva servisiraju to, znas li odakle isplacuju penzije i plate pandurima?
Razmišljam, bilo bi mi kao keru kad bi mu skinuli krpelje,buve, vlaške, očistili od pantljičara i okupali šamponom i mlakom vodom.O ovome razmišljam jedno dobro vreme. Pitanje se radi o tome da uspostavimo činjenicu kako je Vučić neustavan, bahat, lud i kakvi mu se već sve pridevi pripusuju. Šta mislite da će srpski narod da radi kada se probudi jedno jutro i SNS i Vučića nema, ta mrlja na Srbiji je očišćena i ne pretstavlja nikakvu pretnju? Da li mi je premisa pogrešna u samom početku? Slobodno me ispravite, tu smo da razglabamo.
Činjenica je da postoje ljudi trenutno u Srbiji koji žive od toga da mrze nešto što je aktuelno i često se pribijaju uz one dobroćudne koji imaju plan i ideju za buduće vreme. Koliki problem zapravo predstavljaju ti ljudi koje gura i pogon im je mržnja i samo mržnja prema trenutnoj vlasti? Ljudi koji čitave dane provode spamujući i drečući se i izjavljujući svakakve stvari o onome ko vlada Srbijom u tom trenutku, što često dovodi do ludila.
Da li mi kao narod uopšte možemo da delujemo za svoju korist kada npr. Vučić i SNS/SPS i ko već ne budu smetali na sceni Srbije?
Ovo je zapravo bolje obrazloženje moje misli.
Šta će raditi ljudi koji su do juče bili glasni mrzitelji vlasti ili cenzurisani od strane iste. Da li će biti u mogućnosti da ostvare svoj puni potencijal?
Trenutni protesti imaju glasne pojedince koji nude ljudima med i mleko kroz retoriku, a zaboravljaju činjenicu da je većina srpskog naroda politički i ekonomski nepismeno, pa kad bi došli na vlast kako misle da išta učine ako isti narod ne opismene.
pa narod i ne menja vlast. Na ulici su interesi svetskog hegemona a njegova propaganda to kanalise u "studente", rektore, blokadere, N1,...............O ovome razmišljam jedno dobro vreme. Pitanje se radi o tome da uspostavimo činjenicu kako je Vučić neustavan, bahat, lud i kakvi mu se već sve pridevi pripusuju. Šta mislite da će srpski narod da radi kada se probudi jedno jutro i SNS i Vučića nema, ta mrlja na Srbiji je očišćena i ne pretstavlja nikakvu pretnju? Da li mi je premisa pogrešna u samom početku? Slobodno me ispravite, tu smo da razglabamo.
Činjenica je da postoje ljudi trenutno u Srbiji koji žive od toga da mrze nešto što je aktuelno i često se pribijaju uz one dobroćudne koji imaju plan i ideju za buduće vreme. Koliki problem zapravo predstavljaju ti ljudi koje gura i pogon im je mržnja i samo mržnja prema trenutnoj vlasti? Ljudi koji čitave dane provode spamujući i drečući se i izjavljujući svakakve stvari o onome ko vlada Srbijom u tom trenutku, što često dovodi do ludila.
Da li mi kao narod uopšte možemo da delujemo za svoju korist kada npr. Vučić i SNS/SPS i ko već ne budu smetali na sceni Srbije?
Šta će raditi ljudi koji su do juče bili glasni mrzitelji vlasti ili cenzurisani od strane iste. Da li će biti u mogućnosti da ostvare svoj puni potencijal?
Trenutni protesti imaju glasne pojedince koji nude ljudima med i mleko kroz retoriku, a zaboravljaju činjenicu da je većina srpskog naroda politički i ekonomski nepismeno, pa kad bi došli na vlast kako misle da išta učine ako isti narod ne opismene.
To priča da narod ne menja vlast što piju bukvalno neljudi koji hoće da se liše odgovornosti i izigravaju žrtve dok se drže za čelo kao srpska majka na onom posteru iz WW1, pa viču "jadni mi, teško nama" kao kakve babe narikače. Takvi su i studenti blokaderi i naprednjaci botovi.pa narod i ne menja vlast. Na ulici su interesi svetskog hegemona a njegova propaganda to kanalise u "studente", rektore, blokadere, N1,...............
Živeo sam u Italiji i Španiji, kad je postala Republika.Немаш појма да ти никада ниси ни живео у Републици.
Република се као прави од 1944. и намерно никада није завршена и направљена због узурпације
Што се грбаво роди, нико не исправи
a svaki od tih majmuna sa ulice ima preko 1500 evra platu, radi za stranu firmu (sad vidimo cime se te firme bave).To priča da narod ne menja vlast što piju bukvalno neljudi koji hoće da se liše odgovornosti i izigravaju žrtve dok se drže za čelo kao srpska majka na onom posteru iz WW1, pa viču "jadni mi, teško nama" kao kakve babe narikače. Takvi su i studenti blokaderi i naprednjaci botovi.
To jeste istina, što samo znači da imaju sve prednosti da urade nešto, ali namerno odlučuje da ne žele, već se prihvataju ovoga što rade.a svaki od tih majmuna sa ulice ima preko 1500 evra platu, radi za stranu firmu (sad vidimo cime se te firme bave).
Lik je gigasrbendica, nemoj da se trudiš. Izgubićeš moždane ćelije.Živeo sam u Italiji i Španiji, kad je postala Republika.
A i bez stoga znam šta je Republika.
Lako optužuješ, a još lakše osuđuješ.
Ne sudim loše o ljudima. To očekujem i od njih.Lik je gigasrbendica, nemoj da se trudiš. Izgubićeš moždane ćelije.
Prosto ko pasulj, idu svi na robiju!O ovome razmišljam jedno dobro vreme. Pitanje se radi o tome da uspostavimo činjenicu kako je Vučić neustavan, bahat, lud i kakvi mu se već sve pridevi pripusuju. Šta mislite da će srpski narod da radi kada se probudi jedno jutro i SNS i Vučića nema, ta mrlja na Srbiji je očišćena i ne pretstavlja nikakvu pretnju? Da li mi je premisa pogrešna u samom početku? Slobodno me ispravite, tu smo da razglabamo.
Kakva nesretna relativizacija ovog kriminalnog režima.O ovome razmišljam jedno dobro vreme. Pitanje se radi o tome da uspostavimo činjenicu kako je Vučić neustavan, bahat, lud i kakvi mu se već sve pridevi pripusuju. Šta mislite da će srpski narod da radi kada se probudi jedno jutro i SNS i Vučića nema, ta mrlja na Srbiji je očišćena i ne pretstavlja nikakvu pretnju? Da li mi je premisa pogrešna u samom početku? Slobodno me ispravite, tu smo da razglabamo.
Posle njih samo blato i ostaje.Pravićemo ovu vlast od blata jer ništa drugo nećemo imati.
Ostajem pri svom stavu.Posle njih samo blato i ostaje.
A to me interesuje zato što...?Ostajem pri svom stavu.
Bice kao sa antivakserima, malo se uskopistili dok ih nisu cipovali, sad svi mirni i zombirani. Ni MMR vise niko ne pominje.Činjenica je da postoje ljudi trenutno u Srbiji koji žive od toga da mrze nešto što je aktuelno i često se pribijaju uz one dobroćudne koji imaju plan i ideju za buduće vreme. Koliki problem zapravo predstavljaju ti ljudi koje gura i pogon im je mržnja i samo mržnja prema trenutnoj vlasti? Ljudi koji čitave dane provode spamujući i drečući se i izjavljujući svakakve stvari o onome ko vlada Srbijom u tom trenutku, što često dovodi do ludila. Šta će raditi ljudi koji su do juče bili glasni mrzitelji vlasti ili cenzurisani od strane iste. Da li će biti u mogućnosti da ostvare svoj puni potencijal?
Interesuje te da se udaš i zato si Đurđa došla na forum.Odmah da kažem nema od toga ništa.Zaboravi ! Ne samo od udaje nego i od seksa.Ideš sad u filter Đurđa( na moju ignore listu) Ćaos ĐurđaA to me interesuje zato što...?![]()