moja milica
Iskusan
- Poruka
- 6.902
Au brate slatki mnogo smarate 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brate minli koliko ovde ima nesrećnih ljudi, prosto me ponekad prođe jeza...![]()
A shto sad Dee ne kazesh Novoj da ne dobacuje k'o pichka...mislim,Doga si za to prozvao..cak si od Hedoniste zaradio i aplauz ebote....
A shto sad Dee ne kazesh Novoj da ne dobacuje k'o pichka...mislim,Doga si za to prozvao..cak si od Hedoniste zaradio i aplauz ebote....
mislim....ja to ovakva neizgradjena licnost,ne bih rekla nikome...![]()
...mala...mogu da ti objasnim na pp...al ti nećeš sa mnom da se družiš...![]()
znas sta dete, pripazi na recnik.
to kao prvo.
kao drugo nisam citala postove samo sam videla njegov komentar o nesrecnim ljudima. i na to se nadovezala svojim komentarom.
peto, ako ti se moj komentar ne svidja idi se zali.... kome oces![]()
znas sta dete, pripazi na recnik.
to kao prvo.
kao drugo nisam citala postove samo sam videla njegov komentar o nesrecnim ljudima. i na to se nadovezala svojim komentarom.
peto, ako ti se moj komentar ne svidja idi se zali.... kome oces![]()
a tako ti moovass forumaljke a sumce ti karajsano , prefrigan si igrach![]()
mislim....ja to ovakva neizgradjena licnost,ne bih rekla nikome...![]()
..neću, srećo...neću...dokle god imam dušebrižnike poput tebe, supi, mastera, ivane, lekse, parke, a evo od danas i lajterke, nema meni micanja odavde...
...
jok Nova,pishi shta hocesh....
ja sam rekla da to nikada ne bih nikome rekla...ona zadnja recenica,koju nisi boldovala...
rijecnik je citat uvazenog Dija,kojem sam i postavila pitanje...tako da...![]()
oni koji mi ubrizgaju gorivo opstanka na forumu...
.
стижу ми два обавештења за прекршаје
један за другим
длоа, платићеш![]()
стижу ми два обавештења за прекршаје
један за другим
длоа, платићеш![]()
znam Nova....i ti si![]()