supi
Zainteresovan član
- Poruka
- 144
крептосоксе
:ДДД
хаха
:ДДД
хаха
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opovrgni onu poruku sto si mi malopre poslala, pa da vdis vasar.
ma nista spec. malo jutarnja gimnastika ovo ono..
missim..banovala sam i to...![]()
ma nista spec. malo jutarnja gimnastika ovo ono..
missim..banovala sam i to...![]()
Pa ne, nego se pitam, sta, nije mi jasno,al si svadljiva bre...
edit...kreptosockse...
To nije moguce, pa cigansko veselje koga jos to smarapa mene vašar smorio.
а је л можеш ти кад си модератор да се понашаш фашистички
типа, да фаворизујеш одређене појединце и тераш друге да буду бољи
напр, неко нe разуме неки цитат
и ти га банујеш на две недеље док не прочита ту књигу где је тај цитат?
![]()
a jel možeš ti kad misliš da si načitan (i ništa više osim toga), tipa da pljuješ određene pojedince i teraš drugi da budu ko ti
napr neko se ne slaže sa nečim
i ti ga banuješ na dve nedelje dok ne nauči da prihvati drugačije mišljenje?
![]()
...moj pp je uvek otvoren za sve nejasnoće...
Ma dobro, vas dvoje odma
Mislim, sa toliko sam ljudi pricala i ovako i onako na ovom pdfu, pa sem tebe i ove paljotke Mastera niko se nikad nije zalio moderatorima, niti je urgirao na njih da me opominju.
Ne da me ne tangira sto se tolko vredjas za pisanije random nika sa Teensa, ionako to toliko mnogo govori o tebi, al mi cef bas da me ne sankcionisu zbog tebe, a na to ni pola posto ne mogu da racunam jer si zasticen ko koala, ko neka poslednja mizerija, i sad ja kao treba kad te vidim da se uprpam i kao: jao daj da zaobidjem ovog forumskog baju sto poobara po forumskoj sobici dve tri sveze napunjene noše i okolo vonja li vonja.
Jer nekad kazem ti , stvarno je jace od mene.
Jedino neki kurs samokontrole ljudi u tvom prisustvu da pokrenes, hahah![]()
I onda kad ti ja nesto tako kazem usput, tu se pojave neki tvoji zakleti neprijatelji od pamtiveka da tapsu i slicno, i onda ispade da si stvarno nesto posebno, ko da te ljudi cekaju u zasedi, a ja te samo citirala sto si bio neobicno... zabavan.
ја овог рилета, реално, не читам
Ma dobro, vas dvoje odma
Mislim, sa toliko sam ljudi pricala i ovako i onako na ovom pdfu, pa sem tebe i ove paljotke Mastera niko se nikad nije zalio moderatorima, niti je urgirao na njih da me opominju.
Ne da me ne tangira sto se tolko vredjas za pisanije random nika sa Teensa, ionako to toliko mnogo govori o tebi, al mi cef bas da me ne sankcionisu zbog tebe, a na to ni pola posto ne mogu da racunam jer si zasticen ko koala, ko neka poslednja mizerija, i sad ja kao treba kad te vidim da se uprpam i kao: jao daj da zaobidjem ovog forumskog baju sto poobara po forumskoj sobici dve tri sveze napunjene noše i okolo vonja li vonja.
Jer nekad kazem ti , stvarno je jace od mene.
Jedino neki kurs samokontrole ljudi u tvom prisustvu da pokrenes, hahah![]()
Ja utrovacki nikad necu skontati umuzamanje mu ubemzajenje...
I ubimzagunje na ukeruzaponje...![]()