Trenutna deshavanja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro, ajde idem :) oce covek da se slogira ako jos nesto napisem.
Al ipak moram
Kad budes prestao da svoj forumski lik formiras na konstantim i suvislim pokusajima da izazoves neke potpuno ocekivane i opravdane reakcije na svoje baljezgarije od postova, samo da bi taj neko ko je odreagovao dobio ban, jer u tome nalazis neko uzivanje, tuga golema, al eto nakotilo se i takvih, ja cu da apsolutno prestanem da ti skacem po nervima.
I to cu sve propisno da gledam da te iritiram. Kad se vec palis nenadjebivo.

Idem da ucim logiku, preporucujem svima isto, ja za ocenu, a neki iz nuzde. :)

:klap:
...oćeš još jednu kafu da pristavim...?
...ajde sad...požuri polako...

o, vidim, rikanova vojska pingvina je na okupu... he hehe... sad svi u svoja sedista, vezite pojaseve i da naucimo nove, interesantne stvari... u stvari, da cujemo po nesto o tome, ne previse... nego, pravo da vam kazem, ja mislim da je reme da se pogleda nesto od cega se zivi... da se vide kvote i da se vidi kad je finale spanskog kupa... sevilja da nam pokloni malo para... da, da...

o, vidim, rikanova vojska pingvina je na okupu... he hehe... sad svi u svoja sedista, vezite pojaseve i da naucimo nove, interesantne stvari... u stvari, da cujemo po nesto o tome, ne previse... nego, pravo da vam kazem, ja mislim da je reme da se pogleda nesto od cega se zivi... da se vide kvote i da se vidi kad je finale spanskog kupa... sevilja da nam pokloni malo para... da, da...

Znaci meni si samo jednom reko da ne slusam bili ajdola nego igi popa :( uopste nisi uzeo u obzir da ja u pubertetu sada vise gledam nego slusam
sta treba da uradim da i ja udjem u tu vojsku

a, iskreno, jedna stvar u vezi ovog foruma sto su postovi, kao i ljudi, puni sr***... ono, imas neke 17togodisnjake koji ce ti pricati o zivotu i odavati tajne istog i pljuvati te samo zato sto ne razmisljas kao oni... a misle da sve znaju i da su videli sveta jer su ih roditelji pustili da letuju u budvi sa drugarima... imas devojcice od 18 godina koje ce, ubedjene da su prokljuvile sve, uciti udate i ozenjene ljude seksu i tajnama ljubavi, a pitanje je da li su promenile i jednog partnera... imate neke ljude koji su mnogo neki jaki pljuvaci, bez nekog posebnog razloga... sede u svojim 30tim godinama kod kuce i zicaju se za cigarete i pljuju nesto kao sistem i sve to i veruju da svi drhte pred njima... imate razvedene ljude koji mlade uce kako da im brak bude uspesan... imate nepismene moderatore koji nimalo nisu objektivni, a koji upravljaju celom ovom pricom... a ta mesta verovatno dobijaju treptanjem... ono, ako ste citali "Pijanista" od Alesandra Barika, koji opisuje brod bez kuhinje, sa slepim kormilarom, doktorom kome je tesko izgovoriti ime i sta sve ne... tesko da ovakva gomila nikakvih likova moze da se okupi na jednom mestu... a jos je interesantnije to sto svi i dalje ostaju tu i natezu se i nerviraju medjusobno... i prave od svega neku pricu... kao da je to nesto bitno... i kao da, to sto imaju da kazu, pa i oni sami bitni bilo kome ovde...

:lol:
Da, da Rile ubo si, ja sam od svake starosne grupacije pomalo.
osedela sam vec od sad,
"ucim" vencane ljude o seksu, a promenila sam peru od partnera,
pljujem ljude bez nekog vecegrazloga,
konkurisem za moderatora sve kao idem ovim postojecim niz dlaku i trepucem kolko mogu.
Al nisam letovala sa drustvom u Budvi, ne pustaju me. :(

Ali
-moderatori na to mesto dodju trepcuci okicama.- :mrgreen:
ma da ipak nije nepotizam u pitanju.

Da su ovu moderatori malo obrazovani ko sto nisu( lepo kaze rikan) , il makar samo uvidjajni, ovog pajaca bi trajno sklonili odavde, a ne bi ga drzali ko dezurnog cirkuzanta foruma koji prducka gde god stigne.

cuj, on ce nekom da kaze da smara :lol:

A sad stvarno, odoh da ucim :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back