Kako da iznerviraju nekog ko je rođena iznervirana 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jok, zena domacicaCvetko, jesi li ti dobra *****?
a dokolenice i lakovane cipele?Vidim da si vec pronasao temu...
Kad dodjes u Bec vodim te u SFRJ kafic. Radi jedna tako dobra konobarica. A obucene su kao pionirke. Kapa, marama, majca sa likom Tita. A ta konobarica ima bas dobro poprsje, Titu takoreci oci ispale, a dupe tako dobro da sam i ja buljila kao da nisam zensko.
Imam home office do kraja godine, a Godzila do polovine januara. Ali su nam u prosli ponedeljak otvorili trgovine. Mislim da je prerano i da su poklekli pod pritiskom.Ovde od srede lockdown do 10.01.
Ću poludim ko Tom Henks na pustom ostrvu. Već sam spremio jedan fudbal da pričam s njim.
Imam home office do kraja godine, a Godzila do polovine januara. Ali su nam u prosli ponedeljak otvorili trgovine. Mislim da je prerano i da su poklekli pod pritiskom.
Videcemo sta ce na kraju biti.
Vidim da si vec pronasao temu...
Kad dodjes u Bec vodim te u SFRJ kafic. Radi jedna tako dobra konobarica. A obucene su kao pionirke. Kapa, marama, majca sa likom Tita. A ta konobarica ima bas dobro poprsje, Titu takoreci oci ispale, a dupe tako dobro da sam i ja buljila kao da nisam zensko.
Ne. Samo uske farmerke.a dokolenice i lakovane cipele?
Nije normalna.

Vidi u Dekatlonu, ovako kao prva idejaZnas ti Forke gde ima se kupi bumerang?
Opet nema mene. Nepravda.Evo ti, pa ti veruj u horoskop
https://www.krstarica.com/horoskop/astrologija/ova-3-znaka-imaju-dusu-andjela/
ko u onom vicu kad tv dodje kod muje u kucu i vide sve gejevi... i novinar pita: a el ima neko ovde kod vas ko voli pichqe...a svi uglas..imaaa ...sestra fatimabambi jel voliš ženske

Imam ja pravi iz Australije. Doneli nam Godzilini. Probala sam i ne znam ga tako baciti da se stvarno vrati. Zaokrene, ali se ne vrati skroz, vec ode nekako ukoso. Mora da se vezba, a i verovatno ima odgovarajuca tehnika.Znas ti Forke gde ima se kupi bumerang?
Pa ne. Ne mogu se zamisliti sa zenom. Stvarno ne. Ali primecujem lepe ljude, i zene i muskarce.bambi jel voliš ženske
takoe!!!!Vise je lepih zena
šta će tiE da ne moz naci jb.n bumerang
Ne bih preterivala (citaj videla sam ceneImam ja pravi iz Australije. Doneli nam Godzilini. Probala sam i ne znam ga tako baciti da se stvarno vrati. Zaokrene, ali se ne vrati skroz, vec ode nekako ukoso. Mora da se vezba, a i verovatno ima odgovarajuca tehnika.
Imamo i Didgeridoo. To vec Godzila zna da „svira“.
Probaj online da ga narucis.
treba mi neko plasticno gom.no za 300 dindzi