Počni da ispisuješ kulinarske recepte, viš kako nikom nije do sexy tema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde al ti i ja ne mozemo sami. Nata mora bude investitor projekta.Ja ne znm sta vise zanimljivo da vam napisem. Salhem vam golu yogu, dve zenske da odlepis, predlazem da kupimo ostrvo i partijamo tamo ostatak zivota a vi, ptjaa mnjaaa bljaaa
a ja bas navijao da ga pokidasOvaj pliš mozes nositi jedan dan i cao. Svo trunje se nakupi ne znam odakle, da ne govorim macka sta mi ostavi na njemu dok sedne na menetotalno neprakticno. Uzivo jos i ok, a kad fotnes ono sivo
E i otkazah vidjanje za veceras, nisam u elementu, ono sinoc cu prepisati vinu, zanesem se tako hahahha, pa se predomislim![]()
Splasnuo mi entuzijazama ja bas navijao da ga pokidas
zaiebavam se bmkSplasnuo mi entuzijazam![]()

Ja pre kad dodjem u kafanu se sve u sebi molim Bogu:“Daj Boze da meni nista ne napise. „Najkul mračnjak na forumu, duša jedna
)
)Ne bih se slozila.Parafriziracu Brakovica, mrzi me sad da trazim: sve nase seksualne fantazije su odraz neke traume i obicno nemaju zaista veze sa seksom.
Pisale smo o dve potpuno razlicite stvari, ne znam sto citiras?Ne bih se slozila.
Juce je na Arte bas bio dobar dokumentarac o tome. Ljudi se citav zivot skrivaju i cak ni dugogodisnjim partnerima ne otkrivaju ono sto zele iz straha da ce se partner shokirati.
Ili se potpuno promene kada se presele u drugi grad i budu „kao pusteni s lanca.“
Tako da nije samo pitanje odakle takve fantazije, vec i od kuda taj lanac?!
Nista nije tako tabuizirano kao sex o kojem se non-stop prica.
Onda sam ja krivo razumelaPisale smo o dve potpuno razlicite stvari, ne znam sto citiras?
Kod mene se odnosilo na poreklo fantazije, bilo ona javna,tajna, ostvarena,neostvarena.

Analiza = paralizaNe bih ja toliko daleko isla sa analizama. Gde je tu uzivanje
Ponekad. 
TorokušoSamo da vam kazem da su zenskinje na Zenama kacile svoje guze.
Ja isla i lajkovala. ❤
Pa da, meni je ljudski mozak fascinantna stvarOnda sam ja krivo razumela![]()
Uzivaj u prizoru ko sav posten svet.A ko da nešto imam od slika dupeta.
Sad mi dodje da promenim nik u Gavran