- Poruka
- 72.261
Izvin te molim vas ali ja svoju paznju cenim i mislim da je nekome nagrada a ne nekakvo manijacstvo. Govorite u svoje ime.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mjok, nemaš pojma.A ne ne tamo ocekuju poklone.
i to im dosta.Cekaj brate ovaj za kablovsku moze a ja ne mogu obucen u deda mraza i sa lepsim namerama?
Nije to isto. Osmi mart je udarnicki praznik. Upadanje po kolektivima ne radim. Tu su sve naostrene i u birokratskom raspolozenju, kao ovde na krsti. Neka hvala.Mjok, nemaš pojma.
Uvale im prekodana po neki karanfili to im dosta.
A uveče je fora da odvojiš jednu od stotinu.
Jao jao, sve moram da vas učim.
Nego sta.Eeee to je druga stvar, ako dođeš kao Deda Mraz..
To može.
A jel je staviš na krilo da ti šapne želju, a?
Neka neka za 8 mart nisam tu. U inostranstvu sam. Operacija neka hitna.Tu gde radim ima nekih baba, ono da sam dvaes godina stariji polomio bih kuk jureći za njima, ovako nije red. A i nemamo proslave psmog marta. Ma ni sindikat.
Ja ti tvrdim da grešiš, svojim očima gledala. Kako hoćeš.Neka neka za 8 mart nisam tu. U inostranstvu sam. Operacija neka hitna.
Sa erekcijom nemam problema.Forke brate ima li išta kod tebe bree
Daj nešto, šta bilo...
Grejanje ti je odlično..
Internet ti nikad ne koči..
Tako nešto, bilo šta
Šta je tužno nato, to je nama naša borba dala.
Sa erekcijom nemam problema.
---
Pucanje u prazno doduše
Ja tvrdim da ne gresim, vec probao. Svaki put kada bih kupio poklon zenskoj za osmi ona bi osula po meni. Meni ovo nista ne znaci smrc, meni je bitno cele godine, smec, a ne ovo kao neko iskupljivanje, smrc, a ja polako korak po korak u nazad...Ja ti tvrdim da grešiš, svojim očima gledala. Kako hoćeš.
Najkul mračnjak na forumu, duša jedna