- Poruka
- 15.545
Vise me zanima da l im se skupi riba na ovoj hladnoci ili je iste sirine ko serpa na sobnoj temp
Nijedna da napise dodji da proveris.
Ha.
Nijedna da napise dodji da proveris.
Ha.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja mislim da im skupljene ribe od hladnoce.Znaci skupila se
Samo se ti smej. I biraj onog pravog. I ne dai nikome cuvaj odnesi u grob.
Ne cujem nista o njoj dva dana. Mora da je neko primirje. Mhm videcemo do kada a sto se mene tice nebitno.Nemoj tako BB ona ti nudila a ti njoj kafu saljes kurirskom.
Samo se ti smej. I biraj onog pravog. I ne dai nikome cuvaj odnesi u grob.![]()

E to jbt.plajp pljap jel to onomatopeja
Cuo sam za to. Kad je u teranju cujes tacno ko da neko udara cekicima.Nude one samo treba da prislonis uvo na chku i oslusnes. Cuces da, da, daaa njam njam njam buc buc
Koliko kafe si joj poslao?Ne cujem nista o njoj dva dana. Mora da je neko primirje. Mhm videcemo do kada a sto se mene tice nebitno.![]()
MaloKoliko kafe si joj poslao?
trebo si jakobs
Trebao si da je natrpas kafom da je uhvati treskavica.
Pa nije to kafa, pa pozvonis i kazes:“Nestalo mi , a bas mi je frka, pa ono, daj.“...Sto ne kazete posteno za koga je to toliko cuvate. Ne, kao, ja sam riba, ja sam vrh, ne dam, niste me dostojni. I dodje pedeseta godina tako i niko ne trazi vise. Ni kad nudis dzabe, nece kazu neka fala ne treba.

i onda jebbi magare dok je u blatu jel to misliš kolegaTrebao si da je natrpas kafom da je uhvati treskavica.
Videla devojka da nisi bas...darezljiv (sad ide Dodolin
citat), ako hoces da me razumes, mehehehe.