- Poruka
- 15.545
Pa i mi premladi trebamo malo ljubavKako nisi premlad, bebo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i mi premladi trebamo malo ljubavKako nisi premlad, bebo![]()
šta?Nego Heroina. Kopka me nesto. To ti se dopada? Hahaha pa on je zbunjen.
Па не може катанац, нема домаћице. : )ГОТОВООООО!
КАТАНАЦ!
Је л вас има за три прста једне руке?Виђи виђи ко се врнуо коначно, доста људи је питало за тебе.
Pa vidis da ne zna gde ce s kitom.
njaooo romantika :srce:Ма штогођ да си, мој си форумски пар, војим те највише на свијету.
А када пишем ијекавицом, озбиљан сам.
Има нас за једне чернобиљске руке.Је к вас има за три прста једне руке?
ja se računam ko trojeЈе л вас има за три прста једне руке?
Знаш, има једна кафана, Крајишник, у Бањој Луци.Па не може катанац, нема домаћице. : )
Samo se pojavila da deci da do znanja da ima situaciju pod kontrolom i kad nije prisutnaФурајте ову док не дође Додола. : )

Ошамућен, па булазни.
ma zna, nego se malo poigravao s tobom : )))Pa vidis da ne zna gde ce s kitom.
Vidim hoce da mi bude ortak pa da merimo kite.ma zna, nego se malo poigravao s tobom : )))

aj pa javite čija je veća i za kolikoVidim hoce da mi bude ortak pa da merimo kite.
Улазиш у трку коју у старту губиш, момчино.Vidim hoce da mi bude ortak pa da merimo kite.
Ако има нека хоби кројачица да нам донира метар за ово племенито такмичење.Dosta je četvrtak bio dan za sise
Neka od sad bude dan da premeravaju kite
Vazi, vodim ga i u luna park da vozi autice.aj pa javite čija je veća i za koliko
ako ih je sramota javno, evo može meni na pp slike da šalju, ja ću da ih premeravam odokativnom metodomDosta je četvrtak bio dan za sise
Neka od sad bude dan da premeravaju kite
Ово није фер према мени.ako ih je sramota javno, evo može meni na pp slike da šalju, ja ću da ih premeravam odokativnom metodom
svašta s tobom zajceve, pa nisam ja iz te pričeОво није фер према мени.
Рећи ћеш свима да имам микропенис, само да одвратиш друге форумашице од мене.