- Poruka
- 132.157
uzeo sam dva sladoleda quattro i napravio sladoled octo
#samo bahato
#samo bahato
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пих, ни италијански не знаш.uzeo sam dva sladoleda quattro i napravio sladoled octo
#samo bahato
Ја имам комарца ал не знам одаклеNemam sladoled, ali nemam ni komarce.
Snapolja.Ја имам комарца ал не знам одакле

Кад сам бирала ове прозоре изабрала сам да сваки буде са комарником, и сваки може и да се спусти и да се подигне, мени су спуштени свуда. Зато се и чудим. Одакле комарац.Ja ne mogu da priuštim luksuz da imam komarca u kući, dete mi je alergično.
Ma ko zna, ušao sa tobom, na kosi, odelu, vešu sa žice...Кад сам бирала ове прозоре изабрала сам да сваки буде са комарником, и сваки може и да се спусти и да се подигне, мени су спуштени свуда. Зато се и чудим. Одакле комарац.
Да бог да цркоMa ko zna, ušao sa tobom, na kosi, odelu, vešu sa žice...
Pa neće. U tome je problem. Osim ako ga pljokneš.Да бог да црко
Листа најужаснијих хорор ствари на свету:Pa neće. U tome je problem. Osim ako ga pljokneš.
vec sam pricao na drugoj temiКад сам бирала ове прозоре изабрала сам да сваки буде са комарником, и сваки може и да се спусти и да се подигне, мени су спуштени свуда. Зато се и чудим. Одакле комарац.

Zato kad se digne nemoj se cuditi kako je uleteo ....Кад сам бирала ове прозоре изабрала сам да сваки буде са комарником, и сваки може и да се спусти и да се подигне, мени су спуштени свуда. Зато се и чудим. Одакле комарац.
Поштујем искуствене савете...Zato kad se digne nemoj se cuditi kako je uleteo ....
Mene užasava kad spavam, a neko je pustio muvu unutra i čim se svane, eto nje kod mene. Onda bauljam i psujem dok je ne roknem...Листа најужаснијих хорор ствари на свету:
1. Комарац ти зазуји тик уз уво док си у полусну
2.
3.
4. Све остало икада
da nisi dremala ne bi se pojavioКомарац у стану ја не знам одакле, појео ме је док сам дремала

Nemaš ni travu, ni dvorište, ni drvo. Ne bih se ja mnogo radovala....vec sam pricao na drugoj temi
nemam ni komarnik ni komarce..dobro dosli na usjani asfalt centra grada![]()

Сигурна сам да је њему боље. Шта ми провинцијалци знамо...Nemaš ni travu, ni dvorište, ni drvo. Ne bih se ja mnogo radovala....![]()

Mjok, za to sam ja zadužen.Шта, угасила сам тему а

Ja probam da nađem neku sliku dvorišta gde nema nikog i ne uspevam.Шта, угасила сам тему а

Па блуруј им лица : ))Ja probam da nađem neku sliku dvorišta gde nema nikog i ne uspevam.![]()