тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Морам да се похвалим, средила сам бебицу (ову са 4 точка) , затегла га као тамбуру.
Регистровала данас, вероватно по последњи пут. Још годину дана па да се опраштамо. Ово ми је убедљиво најдужа љубав у животу била. :mrgreen:

Ja ne mogu da priuštim luksuz da imam komarca u kući, dete mi je alergično.
Кад сам бирала ове прозоре изабрала сам да сваки буде са комарником, и сваки може и да се спусти и да се подигне, мени су спуштени свуда. Зато се и чудим. Одакле комарац.

Кад сам бирала ове прозоре изабрала сам да сваки буде са комарником, и сваки може и да се спусти и да се подигне, мени су спуштени свуда. Зато се и чудим. Одакле комарац.
Ma ko zna, ušao sa tobom, na kosi, odelu, vešu sa žice...

vec sam pricao na drugoj temi
nemam ni komarnik ni komarce..dobro dosli na usjani asfalt centra grada :mrgreen:

Zato kad se digne nemoj se cuditi kako je uleteo ....

• Haha
Reactions: Red
Листа најужаснијих хорор ствари на свету:

1. Комарац ти зазуји тик уз уво док си у полусну
2.
3.
4. Све остало икада
Mene užasava kad spavam, a neko je pustio muvu unutra i čim se svane, eto nje kod mene. Onda bauljam i psujem dok je ne roknem...

Nemaš ni travu, ni dvorište, ni drvo. Ne bih se ja mnogo radovala.... :)
Сигурна сам да је њему боље. Шта ми провинцијалци знамо...

IMG_20200619_170106.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back