тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eeee jednom davno sedim sa Hrvaticom jednom u sred Beograda, i zazvoni mi telefon (meni je uvek zvono Marš na Drinu) I ona zajedljivo prosikće nešto u smislu nacinalizma bla bla I ja potegnem taj snimak рizdа joj materina bezobrazna pa sam pola sata objašnjavala šta ta melodija predstavlja. Što kaže onaj vepar Dačić Hrvatima, da nije bilo nas još bi bili Austrougarska

Eeee jednom davno sedim sa Hrvaticom jednom u sred Beograda, i zazvoni mi telefon (meni je uvek zvono Marš na Drinu) I ona zajedljivo prosikće nešto u smislu nacinalizma bla bla I ja potegnem taj snimak рizdа joj materina bezobrazna pa sam pola sata objašnjavala šta ta melodija predstavlja. Što kaže onaj vepar Dačić Hrvatima, da nije bilo nas još bi bili Austrougarska

Tacno. Cer, Kolubara i Solunski front verovatno najsvetliji trenuci nase istorije i uopste tog rata...
Mi u Prvom, Ruje u Drugom, realno dve najvece kampanje u istoriji covecanstva... Biblijske epopeje doslovno..

A ja imam teoriju da kad bi Srbi u miru bili jaki kao u ratu, da bi bili uticajniji od SAD i ekonomski jaci od Svajcarske i Svecke...

Uostalom taj nas Prvi svetski rat nije nikakav ekces i slucajnost, ovi momci su nastavljaci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back