- Poruka
- 132.159
ne znam..meni ne kisnePa nije uvek. Nekad samo nije skupljen. A što smrdi pokisao veš kad se osuši, užas jedan!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam..meni ne kisnePa nije uvek. Nekad samo nije skupljen. A što smrdi pokisao veš kad se osuši, užas jedan!

Pa da, bilo baš super! Dve korpe sa štipaljkama mi odletele u travnjak...jooj secam se..kacio sam ja i slike povodom toga na "ista kao"![]()

Buržuju jedan!ne znam..meni ne kisne![]()

Е јбг брате, како сада да те браним пред људима после овакве изјаве?There's only one thing young ladies should be inserting in themselves... and that's knowledge.
hoces da kazes da imas veliko doope ili puno gaca?Pa da, bilo baš super! Dve korpe sa štipaljkama mi odletele u travnjak...![]()

ti to vuces jos od rucka..nisi nesto jesanImam jos dve cinije pomfrita i domacih kobasica.
Imam utisak da necu uspeti da pojedem sve.
Plus litar ipo mleka koje stoji van frizidera i trebalo bi ga popiti.
Nisam srecan.

Oba!hoces da kazes da imas veliko doope ili puno gaca?![]()

Nije ni pišan, što se kaže, vidiš da mu i mleko stoji.ti to vuces jos od rucka..nisi nesto jesan![]()

Па то бре он за дачунекибројЕ јбг брате, како сада да те браним пред људима после овакве изјаве?
Ne.ti to vuces jos od rucka..nisi nesto jesan![]()
Сине много једеш помфрит, артерије плачуImam jos dve cinije pomfrita i domacih kobasica.
Imam utisak da necu uspeti da pojedem sve.
Plus litar ipo mleka koje stoji van frizidera i trebalo bi ga popiti.
Nisam srecan.
Ne.
Jedna cinija je ostala od rucka.
I jedna je ostala od vecere.
Dakle, dve.![]()
Nestaje to. Samo treba da uhvatim zalet.Za 5 dana imaces vojsku da naranis
Trebalo je da tu odluku doneseš pre ponoći.Nestaje to. Samo treba da uhvatim zalet.
Maa. Ne mogu vise. Odlucio sam na sredini poruke da ne jedem vise danas.
Сурприсе, сурприсеLjudi raspalo se Saveza za Srbiju, javlja Straks na politiki
Сурприсе, сурприсе

Ерррррр...могу да пробам коначно решење?@Baad_Boy ovde kaže da pije mleko, a na Ženama kafu. Ja evo, ne znam sad šta da mislim, a taman sam mislila da idem da gledam seriju, sad ne mogu.![]()
to je bilo i za ocekivati..nije imao perspektivu..sad se ceka neko nov (kao sasa jankovic na prethodnim izborima) oko koga ce se opet ujedinitiLjudi raspalo se Saveza za Srbiju, javlja Straks na politiki