моћна длакава стрвина
Legenda
- Poruka
- 63.865
Ето ја нисам била два цела дана, кажи који успех.Pa bila sam par puta, onako, nisam se baš uklopila i tako....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ето ја нисам била два цела дана, кажи који успех.Pa bila sam par puta, onako, nisam se baš uklopila i tako....
zoves je gibanica? niiiceНе може јбг ја волим да причам о својој гибаници

joj ako ti kažem da ja ne mogu oćeš li mi verovati?Касмо код тога оћемо ли да окренемо још по једно сад?
Само сам те чекала хДzoves je gibanica? niiice![]()
Па што нећу знамо да си сисица мекана мехехеjoj ako ti kažem da ja ne mogu oćeš li mi verovati?
udji slobodno vidi da li dišem@tab503, uđi slobodno, neću ti ništa
Важи, видимо се јуче хДcekacu te strki, cekacu te do veceras ako treba!
Хиљаду сам тиudji slobodno vidi da li dišem
Aman bre, kaži joj da ti treba objašnjenje u pp, dokle da vas učimcekacu te strki, cekacu te do veceras ako treba!
e lako je tebi da se kurčiš sad tu iza monitora, videćemo uživo jednom ko je sisica : )))Па што нећу знамо да си сисица мекана мехехе
@ChristopherWalken hoćeš da kažeš da je zezanje kad kažem da sam zaljubljena u tebe??

Е ај да уведемо један интерни правилник да више не причате вицеве овде ок![]()
JA ŽIVOTA DALAХиљаду сам ти
ja života dalaХиљаду сам ти
slinav sam, nisam za objasnjenjaAman bre, kaži joj da ti treba objašnjenje u pp, dokle da vas učim
))
))Дођи узми миja života dala
Bravo, bre, bravo!Ето ја нисам била два цела дана, кажи који успех.

Па лако је вама да претите за уживо кад уживо ја увек возим лолe lako je tebi da se kurčiš sad tu iza monitora, videćemo uživo jednom ko je sisica : )))
još ovaj jedanДођи узми ми
pa dobro ako bas insistiras.Дођи узми ми
Што сам с тобом ималаааjoš ovaj jedan
e mojne da ti dodjem tamo pa da ne moraš da voziš pa da vidimo onda ko je jačiПа лако је вама да претите за уживо кад уживо ја увек возим лол