gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
HEJ MOMCI U PLAVOMЈесе сећате оно вече касмо настављали песме на Некоме ко ће вас разумети оставите поруку то ми је једна од најглупљих и истовремено најсмешнијих вечери на љису
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HEJ MOMCI U PLAVOMЈесе сећате оно вече касмо настављали песме на Некоме ко ће вас разумети оставите поруку то ми је једна од најглупљих и истовремено најсмешнијих вечери на љису
ИМАМ ЛОШУ ВЕСТ ПОЗИТИВНА БИЋУ ЈА НА АЛКОТЕСТHEJ MOMCI U PLAVOM
Обавезно!ako je kafana, može da nam se omakne neka hrana ako je u kontekstu misim
sipala sam drugo
i eto nove lepezeИМАМ ЛОШУ ВЕСТ ПОЗИТИВНА БИЋУ ЈА НА АЛКОТЕСТ

Језик прегризао!i eto nove lepeze![]()
žao mi je što tako mislišPrilično![]()
to je jednako strašno ko alergija na spermusaznala sam ovih dana za endemski poremećaj kod Mongola da nemaju enzime za obradu alkohola i napiju se od gutljaja piva
hvala bogu što tamo nisam ponikla
jedino da se skinem, ima da crknes od smijeha!Јој деје та тема ајмо опет, ко ће први, треба ми мало смеха

PričajЈесам вам рекла да ми је неки дан стигло љубавно писмо од судије за прекршаје : ))))
i meni zamalo, bio sa drugom i drugaricom, uhapsili druga a ja i drugarica pjeske iz ***** materineЈесам вам рекла да ми је неки дан стигло љубавно писмо од судије за прекршаје : ))))
))Znaš li da mi puno srce kad neko posluša moj savetОдмах сам се сетила додолиног савета да чувам све казне у касети и следећуипут кад ме зауставе да их извадим к почнем да плачем ПА ЈЕ Л ИМА НЕКО У ОВОЈ ЗЕМЉИ ЈОШ ДА ГА КАЖЊАВАТЕ ПА ЈЕ Л МОРА УВЕК МЕНЕ
mislim da trep trep i sise bolje paleОдмах сам се сетила додолиног савета да чувам све казне у касети и следећи пут кад ме зауставе да их извадим и почнем да плачем ПА ЈЕ Л ИМА НЕКО У ОВОЈ ЗЕМЉИ ЈОШ ДА ГА КАЖЊАВАТЕ ПА ЈЕ Л МОРА УВЕК МЕНЕ
https://forum.krstarica.com/threads...ostavite-poruku.686475/page-208#post-40595815Јој деје та тема ајмо опет, ко ће први, треба ми мало смеха
Grešiš, suze su zakonmislim da trep trep i sise bolje pale
Па не кад направиш три прекршаја одједном бебоmislim da trep trep i sise bolje pale
bez 4 necu da pricam. to kod nas kosta 5eПа не кад направиш три прекршаја одједном бебо
Ja tebe sve razumem kalisi, I na kulinarstvu kad pišešaj bre da ostavljamo svi poruke nekome ko će nas razumeti
Pa zato što ti pelena na nosumene niko ne razumije