- Poruka
- 73.901
Gde ste, mačići?
Mrzi me da listam, šta ima novo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
преждеравањеGde ste, mačići?
I to je nešto. Dobre stvari ne treba menjati.преждеравање
ааааа сори, питала си шта има ново
кад ниси сачекала мој рецепт који сам заборавила да ти напишемI to je nešto. Dobre stvari ne treba menjati.
Inače, napravila sam krofne iz rerne, ukusne su, ali nisu krofne nego milibrot. Baš sam se razočarala...
msm ne kapiramPa zaboravila sam da treba da čekam.кад ниси сачекала мој рецепт који сам заборавила да ти напишем

Ne pitaš na pravom mestusto nece niko da se svadjamsm ne kapiram
што се каже, записала сам га да не заборавим, па сам заборавила где сам записала ХЕ ХЕPa zaboravila sam da treba da čekam.![]()

Pa da. Ali cenim da više neću da eksperimentišem skoro. Mada, testo je super bilo, samo još da sam ga ispržila....што се каже, записала сам га да не заборавим, па сам заборавила где сам записала ХЕ ХЕ
brate veruj mi uzmi litar kaje i paket skajeLjudi meni prija ovaj karantin.. Imam toliko toga zanimljivog da uradim..
Da zavrsim San Andreas do kraja, sad sam u Las Venturasu, da izdegustiram i obrnem GTA IV,
pa onda da odgledam do kraja Sex Education, a posle toga La Casu cetvrtu sezonu i najverovatnije Rick and Morty, a imam i neku listu filmova..
E da, imam i da spremam isp.. uf, nista nista, zaboravite ahahahahah
ma da krofna iz rerne moze da bude ko prava krofna niko ne bi trosio toliko masnoce na przenjePa da. Ali cenim da više neću da eksperimentišem skoro. Mada, testo je super bilo, samo još da sam ga ispržila....
Једна одлична крофна.ma da krofna iz rerne moze da bude ko prava krofna niko ne bi trosio toliko masnoce na przenje