tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Pa nego kako, to je zrtva, to je ljubav dakakoZnas kakk. Ja delim cokoladu, njima po dve kocke a meni dva reda![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nego kako, to je zrtva, to je ljubav dakakoZnas kakk. Ja delim cokoladu, njima po dve kocke a meni dva reda![]()
Nego sta nego zrtva, stalno nesto krij se, cekaj da zaspu, ma idiPa nego kako, to je zrtva, to je ljubav dakako
I pmsSamo dok je ova izolacija i to
Evo pogledah 6. epizodu 4. sezone.Ljudi meni prija ovaj karantin.. Imam toliko toga zanimljivog da uradim..
Da zavrsim San Andreas do kraja, sad sam u Las Venturasu, da izdegustiram i obrnem GTA IV,
pa onda da odgledam do kraja Sex Education, a posle toga La Casu cetvrtu sezonu i najverovatnije Rick and Morty, a imam i neku listu filmova..
E da, imam i da spremam isp.. uf, nista nista, zaboravite ahahahahah
Dakako i pms
Evo pogledah 6. epizodu 4. sezone.
Ako ti je serija super, uživaćeš.
Ako ti je serija sranje, i gledaš je jer imaš maniju sa završavanjem započetih serija... Onda ćeš da patiš, como yo.
Тако ја исто, кад почнем нешто, морам да завршим. Типа два и по сата гледам крш филм али моооорам да одгледам и онда на крају ми дође да седнем у ћошак и плачем.Evo pogledah 6. epizodu 4. sezone.
Ako ti je serija super, uživaćeš.
Ako ti je serija sranje, i gledaš je jer imaš maniju sa završavanjem započetih serija... Onda ćeš da patiš, como yo.
Nisam baš mačka da imam 9 života i previše vremena.Тако ја исто, кад почнем нешто, морам да завршим. Типа два и по сата гледам крш филм али моооорам да одгледам и онда на крају ми дође да седнем у ћошак и плачем.
Да али ја потрошим два и по сата на један филм.Nisam baš mačka da imam 9 života i previše vremena.
*nastavljam sa forumom*
Jo soj lernando de espanjol, tako da nije sve tako loše.Да али ја потрошим два и по сата на један филм.
А ти 856 сати на 13 сезона серије која ти се не свиђа мехехе

Nisam od onih koji mogu sve da gledaju, ja sam poslednjih godinu dana odgledao jedno 20 serija a nijedna nema manje od 8.3 na imdb.. Hehehe
Ali ne robujem tim ocenama, ja sam bio batalio mnoge koje se vrh kotiraju, ali meni su bez veze