гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
kad bi dotle doslo da moram onda solo. inace, naravno da ne biNe kaki
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad bi dotle doslo da moram onda solo. inace, naravno da ne biNe kaki
Prekursori su pod "how"ima kombija samo treba prekursore naci))
ja bi to samo solo radio
ne mora, moze i siva ekonomija, to se dobro placa a zatvorske kazne su smijesneA vala mogucnosti su razne, ne mora bas kriminal
)))e da su barem serije, kad sam bio dijete nije bilo serija pa ja stalno muckao nestoA vala mogucnosti su razne, ne mora bas kriminal
ma mora se i za vrijeme korone zivjetiMora se i posle korone živeti nekako.
Pa. Kad nas doceka sve hahaha. Mislim novcanobrzo ce doci, nekako zelim da verujem da ce taman tada ovo sranje da se zavrsi i sve ce biti u savrsenom micim super
njao, to ce biti poseban momenatPa. Kad nas doceka sve hahaha. Mislim novcano
Ja sam se juce istrosila ali to je to. Nista vise necu. Hocu da iskoristim ovo d abar malo. Prikocim. Mada je to nemoguce. Meni te pare odlaze kako godnjao, to ce biti poseban momenat
a ja nikako da stanem sa kupovimom hbt
juce sam patike narucila
al znas kakve su lepe
ali realno sada nema na sta da trosim, nigde ne idem i nista ne radimJa sam se juce istrosila ali to je to. Nista vise necu. Hocu da iskoristim ovo d abar malo. Prikocim. Mada je to nemoguce. Meni te pare odlaze kako god
Ružni su glumci...Mora barem jedna, jedna riba da bude dobra. Ako već serija nije remek delo.
Da se slozim.Ursula Corbero je top riba
Кодмене мекенчизенбејкон, управо готово