tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
mislim da se ovde svi toliko dobro poznajemo da tacno znam kako ko provodi izolaciju i bez mokijevih propitivanja : ))O maj gad, ne zelim da znam hehehe moco prestani da propitujes ljude
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da se ovde svi toliko dobro poznajemo da tacno znam kako ko provodi izolaciju i bez mokijevih propitivanja : ))O maj gad, ne zelim da znam hehehe moco prestani da propitujes ljude
ok, iskljuci tv, prebaci kanalU BG-u su bolnice skoro pune a 50% bolesnika je dovedeno da strane.
Pa što ste ih dovodili ako je stanje u ostalim bolnicama zadovoljavajuće?
Bolesnik *******i.
i nek jede leb iz pekarice : ))ti žmuri dok se heki i ja pitamo za zdravlje
e i jos da ti kazem da sam se razdusevila jutros porukicomti žmuri dok se heki i ja pitamo za zdravlje
prebaciće na seriju pa će da se žali na onog glumca kako se zvašeok, iskljuci tv, prebaci kanal
veruj mi
Sa sirom!i pravda za kobasice
ahahahaprebaciće na seriju pa će da se žali na onog glumca kako se zvaše
Da.prebaciće na seriju pa će da se žali na onog glumca kako se zvaše
Šta svetli crveno?Sad prvi put primecuhen da mi svetli nesto crveno u autu.
To je ok?
ma jesteSad prvi put primecuhen da mi svetli nesto crveno u autu.
To je ok?
Pa kao sa table da trepce. Nisam primetila dosad. A sad mi parkiran tacno da ga vidim s terase pa mi zapalo za oko.Šta svetli crveno?
Ok je to.Pa kao sa table da trepce. Nisam primetila dosad. A sad mi parkiran tacno da ga vidim s terase pa mi zapalo za oko.
Zvala sam drugara kaze i njemu trepce, valjda nesto oko zakljucavanja ako sam ga skontala
ImašKaze mi sestra da je to alarm
A pita me drugar jer imam alarm. Ja kao nemam pojma. Mislim da nemam![]()
E to.Ok je to.
Centralna brava.
Nije bomba, sve je ok, veruj mi.E to.
Zbunili su me. Mislim da je to. Da ipak nemam alarm. Sestra ima pa misli da imam i ja.
A sto drugima ne svetli na parkingu
Ok. Znaci imam
ima kombija samo treba prekursore naciImam ja kombibus, ti uloži know how.
Distribucija moja.
))Ne kakiima kombija samo treba prekursore naci))
ja bi to samo solo radio
samo nek je posten posoDanas klinci gutaju neke krokodile a vi bi da kuvate met, ajao
)