gost 428502
Poznat
- Poruka
- 7.257
Kod nas Srba i ovih odrođenih( al opet od Srba) čovek mora da umre da bi ga cenili, ili makar na kratko prestali da vređaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I nakriviš šešir, pa recitacijajašta
i brke sam pustila
Amin za to...jaa niš ne mogu da gleamnego.. kad smo već kod serija
onaj zapadni svet mi se smučio
bilo fino, posle postalo krvavo i glupavo
ne možeš danas naći seriju da valjda duže od 5-6 epizoda
Tu najbolje glumi pijana Ninkovićka i Uliks, ako se ja pitam.Tu najbolje glumi Miša Zvornik realno...i matori Marijanović.
Не дај се, СелмаI nakriviš šešir, pa recitacija![]()
To misliš što seju mržnju po Kostiću a on je pokid'o u Maloj noćnoj muziciKod nas Srba i ovih odrođenih( al opet od Srba) čovek mora da umre da bi ga cenili, ili makar na kratko prestali da vređaju.

Mislio sam na posledmju sezonu...al da ti je spojlujem ondaTu najbolje glumi pijana Ninkovićka i Uliks, ako se ja pitam.

Ne, Antić mi pao na pamet.To misliš što seju mržnju po Kostiću a on je pokid'o u Maloj noćnoj muzici![]()
Dobar frajer verovatno.Imam druga koji nenormalno lici na njega. Cak ima i fotku slicnu ovoj
jao pa kad se usavršim pa kad kažem bikoviću šae bilo pićko a, el vidiš kako se to radiI nakriviš šešir, pa recitacija![]()
Ko je taj?Ne, Antić mi pao na pamet.
gledala sam simpsonove danas, to mi je okejAmin za to...jaa niš ne mogu da gleam
Što ovo ima vajb 2003-4 ?
Radomir Antić ..guglajKo je taj?
Zato sto je bokica uvek bila andergraundŠto ovo ima vajb 2003-4 ?
Samo tog Uliksa znam.Fehmiju?
Tad se cini mi se izlazilo vise..tu do 2012 recimoZato sto je bokica uvek bila andergraund
Lepo srpsko imeRadomir Antić ..guglaj
Jes on je dobar glumac. Dobar je bio i u pomenutoj seriji.Samo tog Uliksa znam.