gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
a ne može, ovde samo ja heklamда научиш да хеклаш
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ne može, ovde samo ja heklamда научиш да хеклаш
Za šta?Упозоравам те последњи пут.

јел знаш оно клот фркетa ne može, ovde samo ja heklam
nemoj da me propituješ, nisam se pripremila za odgovaranje na pitanjaјел знаш оно клот фркет
ил је то плетење, хммм
Па сви знају да имам сало, биг деал.Za šta?
Što imaš salo na stomaku, pa tražiš sukob? Jel za to?
Pa idem svaki dan u nabavke i neke obaveze otaljavam, zujim svakodnevno, onako umereno, u skladu sa okolnostima, ali to je premalo aktivnosti, više me to smori zbog dreždanja po redovima i nerviranja nego što se može smatrati korisnim u smislu rekreacije. Daj bože leta i kraja ove krize, pa onda udri gladuj i po sportu, nema druge.Jbg...Sad i da oćeš ne možeš da se krećeš
а јел знаш овако? купио сам нов телевизор па ми треба за на.Ово ми баш романтичноa ne može, ovde samo ja heklam
jao kako je ovo jadnoZa šta?
Što imaš salo na stomaku, pa tražiš sukob? Jel za to?
Smiljkin Vez bravo !а јел знаш овако? купио сам нов телевизор па ми треба за на.Ово ми баш романтично
Pogledajte prilog 676979
Intektualno sam svetlosnim godinama ispred forumaša, tako da ne brinem. Još jednom te pitam, zašto si me upozorila, koje je moj prekrašaj?Па сви знају да имам сало, биг деал.
Ја сало да скинем могу.
Ти да будеш паметнији, не можеш. Јбг, то ти је што ти је.
Šta konkretno? Salo, il kompleks od sala?jao kako je ovo jadno
Ај прошетај, интелектуална громадо, немој се мешати с нама смртницима, у реду је.Intektualno sam svetlosnim godinama ispred forumaša, tako da ne brinem. Još jednom te pitam, zašto si me upozorila, koje je moj prekrašaj?
Samo nemoj preko mojih leđa da lečiš komplekse.
ајде немој да се правиш будала. јасно је ко дан правило да нема вређања а особља нарочито.Intektualno sam svetlosnim godinama ispred forumaša, tako da ne brinem. Još jednom te pitam, zašto si me upozorila, koje je moj prekrašaj?
Samo nemoj preko mojih leđa da lečiš komplekse.
toliko me nervirao protiv barselone, valjda '93, da je to bio moj poslednji odlazak na stadionZanimljivije mi je da gledan pericu ognjenovića kako mokri po partizanu '98 nego da čitam ova sranjaa. Brt dajte malo ovo ono
Nisam ni očekivao da ćeš respondirati, jer i ne možeš. Pogotovo onda kad nemaš odgovor na pitanje. Adios!Ај прошетај, интелектуална громадо, немој се мешати с нама смртницима, у реду је.
Не мораш ме даље цитирати, више ти не одговарам.

дај да видимоImam i ja salo na stomaku pa me niko ne mrziiiiiiiiiii![]()