тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jbg...Sad i da oćeš ne možeš da se krećeš
Pa idem svaki dan u nabavke i neke obaveze otaljavam, zujim svakodnevno, onako umereno, u skladu sa okolnostima, ali to je premalo aktivnosti, više me to smori zbog dreždanja po redovima i nerviranja nego što se može smatrati korisnim u smislu rekreacije. Daj bože leta i kraja ove krize, pa onda udri gladuj i po sportu, nema druge.

a ne može, ovde samo ja heklam
а јел знаш овако? купио сам нов телевизор па ми треба за на.Ово ми баш романтично
hekl.jpg

Па сви знају да имам сало, биг деал.
Ја сало да скинем могу.
Ти да будеш паметнији, не можеш. Јбг, то ти је што ти је.
Intektualno sam svetlosnim godinama ispred forumaša, tako da ne brinem. Još jednom te pitam, zašto si me upozorila, koje je moj prekrašaj?
Samo nemoj preko mojih leđa da lečiš komplekse.

Intektualno sam svetlosnim godinama ispred forumaša, tako da ne brinem. Još jednom te pitam, zašto si me upozorila, koje je moj prekrašaj?
Ај прошетај, интелектуална громадо, немој се мешати с нама смртницима, у реду је.
Не мораш ме даље цитирати, више ти не одговарам.

ајде немој да се правиш будала. јасно је ко дан правило да нема вређања а особља нарочито.

Е имам исти тај за кокице, фрик сам за апаратима и нема шта немам.
Наравно, употребила сам га једном. Чак ни не волим кокице. Ал сам била у фазону па јао како је сладак како да га не купим : ))

Ај прошетај, интелектуална громадо, немој се мешати с нама смртницима, у реду је.
Не мораш ме даље цитирати, више ти не одговарам.
Nisam ni očekivao da ćeš respondirati, jer i ne možeš. Pogotovo onda kad nemaš odgovor na pitanje. Adios! :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back