gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
Brt ako te zanima koliko imam godina pitaj slobodno ne mora da računašA za zene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brt ako te zanima koliko imam godina pitaj slobodno ne mora da računašA za zene.
Čoveče , kontam ako je razlika 5 ,10 godina ljudi ce početi da menjaju pol.Brt ako te zanima koliko imam godina pitaj slobodno ne mora da računaš
Za robove je 67 a za slobodne kada god pozele...Valjda za muške po novom 67 godina
Ok, idi ti odma u penziju kad si slobodan i bogat i sve si tiZa robove je 67 a za slobodne kada god pozele...
Dodola nemoj biti ljubomorna, mislim kapiram da se lozis na mene i sve, a uzivo tek kada bi me videla to bi bilo jos kriticnije, al malo se kontrolisiOk, idi ti odma u penziju kad si slobodan i bogat i sve si ti
Pa evo oću da umrem sad pišem testament za tobom ću da umremDodola nemoj biti ljubomorna, mislim kapiram da se lozis na mene i sve, a uzivo tek kada bi me videla to bi bilo jos kriticnije, al malo se kontrolisi
Polako, imas jos vremena, taman da se promenis na boljePa evo oću da umrem sad pišem testament za tobom ću da umrem
Jel ovo bio meni kompliment živtija? Ili ženama kao takvim?Za mene je dovoljno što žena drži malo ovu temu , ne vredja , tu je , koliko procitam , vise su forumasi skloni ispoljavanju frustracije nego one.
UIIIIIVid što pičim....
ja sanjo da sam pijan a u stvari stvarno sam zaspo pijan pa sam se probudio mamuranBas sam zadovoljna patikama.A dugo nisam bila zadovoljna patikama.
Nema metafore.
Nego,jesam vam pricala,sanjam ja da sam zedna,gotovo,dehidrirala skroz.I pijem u snu vode,pijem i nista i dalje zedna.I ustanem popijem vode.