gost 345877
Veoma poznat
- Poruka
- 11.521
Pusti projekat, daj palacinkeОво је мој мали пројекат. Дан трећи.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pusti projekat, daj palacinkeОво је мој мали пројекат. Дан трећи.
Па оћу да вратим човека на љис, умиљавам му се. Сваки дан по један меншн, да видимо докле ће срце да буде камено : )))Zanimljivo...da li možemo da saznamo nešto više o tome,ako nije tajna?
Jako sam zainteresovan
A na tebe se naljutio?Па оћу да вратим човека на љис, умиљавам му се. Сваки дан по један меншн, да видимо докле ће срце да буде камено : )))
Не, брате. Свашта.A na tebe se naljutio?
On je naljutljive prirode,to sam ja primetioНе, брате. Свашта.
Није, он је добра беба мала.On je naljutljive prirode,to sam ja primetio
IzvoliteHadžidodićka
Računala sam, 23 godine još treba da radimKoliko imate do penzije .
Ma laze Dodola, jos par godina i penzionise se i dobija otpremninuRačunala sam, 23 godine još treba da radim
Ako pomere opet granicu za penziju onda ne znam
Jeste, ti si u pravu, okMa laze Dodola, jos par godina i penzionise se i dobija otpremninuPostaje Baka Dodola
ako bi se racuno staz jos 40 godineKoliko imate do penzije .
starosnoj se ne nadaj vidi ogrebi se negde za invalidskuRačunala sam, 23 godine još treba da radim
Ako pomere opet granicu za penziju onda ne znam
a bato bre moze sve ono al bolje ovoTi pre neki dan kritikovao šta kačimo od muzike, sad razumem da je to zato što imaš istančan ukus.
67 a bice 70 ne nadaj seDaco, ne radi ona u skijalistima Srbije da svake godine moze da uzme otpremninu i da opet se vrati.
..................................................................................................................................
Koji je krajnji rok nama muskarcima za penziju .
Valjda za muške po novom 67 godinaDaco, ne radi ona u skijalistima Srbije da svake godine moze da uzme otpremninu i da opet se vrati.
..................................................................................................................................
Koji je krajnji rok nama muskarcima za penziju .
panduri imaju beneficiran pozeljna profesija kod zemskihValjda za muške po novom 67 godina