тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako su Cikago i Bec bili deo Srbije a komunjare ih dodelile nekom drugom, i ako su i u njima ubijani Srbi onda moze. I ne znam dokle vise ide ta pasivno agresivna politicka korektnost gde ako napises na primer bosnjaci su srpskog porekla ili nisu samo Srbi ubijali Hrvate nego i obrnuto, automatski te proglase za nekog mrzitelja i coveka koji deli ljude na osnovu nacije, vere, itd.. Toliko su vam zapusili usta pojedinima da to nije normalno..
Ne znam kako da ti kažem, ali apsolutno me ne zanima.
Nema potrebe mene da citiraš.

Bolje da reciklira politiku na ljisu. To bi bar kao mod trebalo da zna, mislim da takvim temama ovde nije mesto
Види се да ниси искусна у кафанчењу, па ћу ти објаснити укратко.

Ја још нисам ошо у кафану, а да се није повела полемика о политици, ђе су Срби сада, шта је могло боље, је л' Путин ванземаљац.

Са друге стране, једаред је један голобради конобарчић пустио неки метал у кафани, могу ти само рећи да су пепељаре летеле према њему као персијске стреле.

Из хитне су рекли да би боље прошао на првој линији фронта, ваљда су га успели саставити.

Sotir je odavno napravio temu sa hitovima gospođe Ražnatović a pritom sam ga ja usvojila i očuvala od kilo mesa
Sotir je moje dete, strvina tvoj brat... Nesalomivi smo sad Zajcev
Пада пдф за пдф-ом, ко се нама замери, не пролази добро.

Морамо некога инфлитрирати у Астрологији подхитно.

Мислим да сам чак једном и Мољкета видео у кафани.

Било је већ 3 ујтуру, фајронт још мало, неки старији господин је седео за столом на ћошку, наручио од Митра Мирића ''Палим задњу цигарету'' и говорио како је био милицајац за време Милошевића и да је једаред за сат времена пребио 4 пендрека лемајући студенте.

Bolje da reciklira politiku na ljisu. To bi bar kao mod trebalo da zna, mislim da takvim temama ovde nije mesto

Hahahah pa jbg brate pocela ni iz cega, optuzili Badrija da je ljoticevac i tako malo po malo krenuli od ideologije, ali kafana je kafana, moze da se prica o svemu pa i o politici, e sad ako vecini nije do toga, necu insistirati...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back