gost 361414
Elita
- Poruka
 - 18.153

Samo dok je Bogdan tamo.И Сакраменто као главни град српске дијаспоре.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo dok je Bogdan tamo.И Сакраменто као главни град српске дијаспоре.
Посрбили су њих Пеђа и Дивац, Боги само убире плодове њиховог рада.Samo dok je Bogdan tamo.
Цурик момак, Срби из РС, молићу лепо.Mogli bi deo Kalgarija da prisvojimo.
Kaže drugar da su im srpske večeri top.
Folklor, mezetluk i prišljamčeni Bosanci.
Уф, не бих му опростила. Мљац.Посрбили су њих Пеђа и Дивац, Боги само убире плодове њиховог рада.
Nisu samo Srbi, dodju i oni bez kabanice.Цурик момак, Срби из РС, молићу лепо.
Онда пиши "Срби и остали из БиХ".Nisu samo Srbi, dodju i oni bez kabanice.
Боги да оде у Голден Стејт, да шири територије.Уф, не бих му опростила. Мљац.
Tako je, ne znamo ni šta ćemo sa ovom, a kamoli velikom.brate daj prvo da se ova mala srbija napravi da liči na nešto
Ма ја увек кажем, свако своје нека развија, Срби су увек брзали.brate daj prvo da se ova mala srbija napravi da liči na nešto
Изгубљена је и РСК, ал' то су неке дуге и тужне приче.A ima Srba u BiH i van Republike Srpske, pa pola Bosanske krajine je ostalo izvan nje.
Ма теби то не игра улогу, разумем.Iskreno, ne zanima me ko je ko nego kakav je čovek.
Ali to je već moj problem ili prednost, kako god.
Нека, нека га у Кингсима, одговара ми хДБоги да оде у Голден Стејт, да шири територије.
Poštovanje svakom. Nemam problem sa tim.Ма теби то не игра улогу, разумем.
Ал' некоме ко је изгубио сина, оца, читаву породицу тада игра.
Зато кажем, опуштено све, ал' бар мало поштовања неког.
Da se uvede u udžbenike da je i Čikago srpski grad.
I četvrtina Beča dakako.
Sotir je odavno napravio temu sa hitovima gospođe Ražnatović a pritom sam ga ja usvojila i očuvala od kilo mesaУзгред, умало да заборавим да честитам цењеном господину @Sotir zvani djubre на промоцији у мода на ЉиС-у.
Сад си тебра нечовек на куб (ако си још увек мод на Фуци и Филмовима). Дружићемо се ми, ал' ће постојати одређене резерве.
Мада, ако се будеш водио мудром тактиком рециклирања Бадријевог метала на Тренутним, брзо ћеш добити поштовање свих чланова овде.
Срећно!