тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisu samo Srbi, dodju i oni bez kabanice.
Онда пиши "Срби и остали из БиХ".

Дали смо довољно живота мислим како би се направила граница између нас и њих.

Трпати нас опет у исти кош је мало незахвално.

brate daj prvo da se ova mala srbija napravi da liči na nešto
Ма ја увек кажем, свако своје нека развија, Срби су увек брзали.

Србија, Република Српска и Црна Гора нек се баве својим питањима, а кад учврстимо позиције, пада нека конфедерација.

Iskreno, ne zanima me ko je ko nego kakav je čovek.
Ali to je već moj problem ili prednost, kako god.
Ма теби то не игра улогу, разумем.

Ал' некоме ко је изгубио сина, оца, читаву породицу тада игра.

Зато кажем, опуштено све, ал' бар мало поштовања неког.

Imam novu omiljenu solju za kafu

IMG_20200221_140210.jpg

Da se uvede u udžbenike da je i Čikago srpski grad.
I četvrtina Beča dakako.

Ako su Cikago i Bec bili deo Srbije a komunjare ih dodelile nekom drugom, i ako su i u njima ubijani Srbi onda moze. I ne znam dokle vise ide ta pasivno agresivna politicka korektnost gde ako napises na primer bosnjaci su srpskog porekla ili nisu samo Srbi ubijali Hrvate nego i obrnuto, automatski te proglase za nekog mrzitelja i coveka koji deli ljude na osnovu nacije, vere, itd.. Toliko su vam zapusili usta pojedinima da to nije normalno..

Узгред, умало да заборавим да честитам цењеном господину @Sotir zvani djubre на промоцији у мода на ЉиС-у.

Сад си тебра нечовек на куб (ако си још увек мод на Фуци и Филмовима). Дружићемо се ми, ал' ће постојати одређене резерве.

Мада, ако се будеш водио мудром тактиком рециклирања Бадријевог метала на Тренутним, брзо ћеш добити поштовање свих чланова овде.

Срећно!

Узгред, умало да заборавим да честитам цењеном господину @Sotir zvani djubre на промоцији у мода на ЉиС-у.

Сад си тебра нечовек на куб (ако си још увек мод на Фуци и Филмовима). Дружићемо се ми, ал' ће постојати одређене резерве.

Мада, ако се будеш водио мудром тактиком рециклирања Бадријевог метала на Тренутним, брзо ћеш добити поштовање свих чланова овде.

Срећно!
Sotir je odavno napravio temu sa hitovima gospođe Ražnatović a pritom sam ga ja usvojila i očuvala od kilo mesa
Sotir je moje dete, strvina tvoj brat... Nesalomivi smo sad Zajcev

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back