tuc muc
Poznat
- Poruka
 - 9.006

Da se zagrmi, pa da se kunta. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 Frkicu hoces a? A?Za razliku kad ti postaviš neku...
Nisam ni levičar ni desničar, ali većina omiljenih mi filozofa su desničari.Tako si mi delovo? Nisi valjda levičar

Nisam ni levičar ni desničar, ali većina omiljenih mi filozofa su desničari.
Dakle neki miks, ok što si ekonomski levičar, ali koji će ti krajnja desnica? Nemoj mi reći da si za onog Mišu Vacića, neću progovoriti s tobom ni reči više, hahaJa sam ekonomski levicar a nacionalno krajnja desnica, ko Putinda ne kazem i Hitler.. Ali za razliku od njih verujem u institucije, nikako cvrsta ruka i autoritet, to je pogubno...
Ко није за Милована, не видео Ђурђевдана.Dakle neki miks, ok što si ekonomski levičar, ali koji će ti krajnja desnica? Nemoj mi reći da si za onog Mišu Vacića, neću progovoriti s tobom ni reči više, haha
Kojeg Milovana?Ко није за Милована, не видео Ђурђевдана.
Dakle neki miks, ok što si ekonomski levičar, ali koji će ti krajnja desnica? Nemoj mi reći da si za onog Mišu Vacića, neću progovoriti s tobom ni reči više, haha
 Mislim njegovi maniri i nacin ophodjenja a ideologija seseljevska Karlovac - Karlobag Teško da će neka stranka da propagira Veliku Srbiju, a da pritom budu gospoda, činjenica da je većina naših desničara daleko od gospode, sve nekeHahahahah kakav Misa Vacic bre covek je karikatura, kineski Seselj.Vise sam mislio nesto kao Matija Beckovic npr.
Mislim njegovi maniri i nacin ophodjenja a ideologija seseljevska Karlovac - Karlobag
Samo naravno bez Seseljevog primitivizma i ponasanja koje je krajnje problematicno.. Kad bi se pojavila neka stranka da propagira Veliku Srbiju ali da budu fina gospoda, znaci sve suprotno od radikala ali da im preuzmu ideologiju, ko sto je SNS preuzeo od LDP-a, e za takve bih glasao.
I da se razumemo ja nisam za rat, daleko bilo, sto kazu kome je do rata nek mu bude u kuci, samo smatram da treba da negujemo secanje na sopstvene pobede, identitet i zlocine koji su pocinjeni nad nama, u tom smislu da budemo svesni sta je nase..
Mogu ja da ti poređam?@stugots baby, come back
Имам неке књиге да ми се поређају по боји <3
 Dakle neki miks, ok što si ekonomski levičar, ali koji će ti krajnja desnica? Nemoj mi reći da si za onog Mišu Vacića, neću progovoriti s tobom ni reči više, haha
 Zemara prožima.Teško da će neka stranka da propagira Veliku Srbiju, a da pritom budu gospoda, činjenica da je većina naših desničara daleko od gospode, sve neke
karikature.
Takođe takva ideja bi se završila ratom, to je poslednje što nam treba.
Ајде бре бежи : )))Mogu ja da ti poređam?
Stugost bi stvarno mogao da se vrati, šta zeza? : )
Dobro, evo bežim. : (Ајде бре бежи : )))
Из Чикага моји, знаш ти добро који.Kojeg Milovana?