тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se opet donekle kosi sa levicom, ali misljenja sam da dok se drzava u potpunosti ne razvije odredjeni intervencionizam u ekonomiji mora da postoji, jer slobodno trziste je odlicna stvar ali samo kada si jak, pa cak i kad si jak opet ima situacija kada drzava mora da se umesa.. A sto se tice sudstva, administracije i svega ostalog institucije su primarne, ne moze jedan covek o svemu da odlucuje, i kad se u ekonomiju drzava mesa to ne treba da bude odluka jednog coveka nego celog sistema, svih kojima je posao da se time bave...

Ja sam ekonomski levicar a nacionalno krajnja desnica, ko Putin :D da ne kazem i Hitler.. Ali za razliku od njih verujem u institucije, nikako cvrsta ruka i autoritet, to je pogubno...
Dakle neki miks, ok što si ekonomski levičar, ali koji će ti krajnja desnica? Nemoj mi reći da si za onog Mišu Vacića, neću progovoriti s tobom ni reči više, haha

Dakle neki miks, ok što si ekonomski levičar, ali koji će ti krajnja desnica? Nemoj mi reći da si za onog Mišu Vacića, neću progovoriti s tobom ni reči više, haha

Hahahahah kakav Misa Vacic bre covek je karikatura, kineski Seselj. :D Vise sam mislio nesto kao Matija Beckovic npr. :) Mislim njegovi maniri i nacin ophodjenja a ideologija seseljevska Karlovac - Karlobag :D Samo naravno bez Seseljevog primitivizma i ponasanja koje je krajnje problematicno.. Kad bi se pojavila neka stranka da propagira Veliku Srbiju ali da budu fina gospoda, znaci sve suprotno od radikala ali da im preuzmu ideologiju, ko sto je SNS preuzeo od LDP-a, e za takve bih glasao.

I da se razumemo ja nisam za rat, daleko bilo, sto kazu kome je do rata nek mu bude u kuci, samo smatram da treba da negujemo secanje na sopstvene pobede, identitet i zlocine koji su pocinjeni nad nama, u tom smislu da budemo svesni sta je nase..

Hahahahah kakav Misa Vacic bre covek je karikatura, kineski Seselj. :D Vise sam mislio nesto kao Matija Beckovic npr. :) Mislim njegovi maniri i nacin ophodjenja a ideologija seseljevska Karlovac - Karlobag :D Samo naravno bez Seseljevog primitivizma i ponasanja koje je krajnje problematicno.. Kad bi se pojavila neka stranka da propagira Veliku Srbiju ali da budu fina gospoda, znaci sve suprotno od radikala ali da im preuzmu ideologiju, ko sto je SNS preuzeo od LDP-a, e za takve bih glasao.

I da se razumemo ja nisam za rat, daleko bilo, sto kazu kome je do rata nek mu bude u kuci, samo smatram da treba da negujemo secanje na sopstvene pobede, identitet i zlocine koji su pocinjeni nad nama, u tom smislu da budemo svesni sta je nase..
Teško da će neka stranka da propagira Veliku Srbiju, a da pritom budu gospoda, činjenica da je većina naših desničara daleko od gospode, sve neke
karikature.
Takođe takva ideja bi se završila ratom, to je poslednje što nam treba.

Teško da će neka stranka da propagira Veliku Srbiju, a da pritom budu gospoda, činjenica da je većina naših desničara daleko od gospode, sve neke
karikature.
Takođe takva ideja bi se završila ratom, to je poslednje što nam treba.

Ne.. Nisi skontao.. Nije Velika Srbija da ti krenes tenkovima na Vukovar nego da uvedes u skolski sistem da je Vukovar bio srpski grad i da Srbi imaju pravo na njega nista manje od Hrvata, da su ta Baranja i zapadni Srem najpre usli u sastav Kraljevine Srbije i tek kao takvi postali deo Jugoslavije.. Da su u Vukovaru Hrvati u svakom ratu ubijali srpske civile i to masovno, itd.. a ne samo mi njih kao sto je dominirajuci narativ.. E na to sam mislio..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back