pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.730
ti si moja jedina zekabeba
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dugo sam bio jugonostalgicar. Sad vise ne. Ne treba se vracati u proslost. Ko ga ebe, da je valjalo trajalo bi.Juce sam bila u SFRJ kaficu.
Konobarice sa kapama i maramama, nose majce sa Titovim likom, u centru neonska karta stare Jugoslavije, na zidu ogroman fica sa Draganom Nikolicem kao Flojdom, uramljene slike kultnih scena iz YU filmova, posteri starih bendova, u toaletu Bagat masina, a u wc ulazis kao u podmornicu. Vrata sa onim velikim krugom za okretanje. Mozes da narucis dzibru, domacu cesmovacu, samo YU vina i Yu sokovi. Probala sam rakiju od borovnice. Ja koja nikad rakiju ne pijem!
Pogledajte prilog 651259
Pogledajte prilog 651261
Ne menjam ništa.
Tako je zemaro, na ličnom planu ništa ne menjati, a kad se realizuje plan da ovde hevi metal postane glavni i preovlađujući muzički žanr raditi na temeljnim promenama same kafane, najpre je preimenovati u Kafana Kod Zeme Metalca I...
Tako je zemaro, na ličnom planu ništa ne menjati, a kad se realizuje plan da ovde hevi metal postane glavni i preovlađujući muzički žanr raditi na temeljnim promenama same kafane, najpre je preimenovati u Kafana Kod Zeme Metalca I...
![]()

Nisam neki ljubitelj, ja sam banula usred raspadanja, ali mislim da je lepo da taj period bude ovekovečen. Bila je interesantna kinematografija, mnogi sa oduševljenjem komentarišu to doba bivše Juge. Velika zemlja, moreJuce sam bila u SFRJ kaficu.
Konobarice sa kapama i maramama, nose majce sa Titovim likom, u centru neonska karta stare Jugoslavije, na zidu ogroman fica sa Draganom Nikolicem kao Flojdom, uramljene slike kultnih scena iz YU filmova, posteri starih bendova, u toaletu Bagat masina, a u wc ulazis kao u podmornicu. Vrata sa onim velikim krugom za okretanje. Mozes da narucis dzibru, domacu cesmovacu, samo YU vina i Yu sokovi. Probala sam rakiju od borovnice. Ja koja nikad rakiju ne pijem!
Pogledajte prilog 651259
Pogledajte prilog 651261

Bejb ne nosi se tu brus, nemoj molim te silikonske br/o/a/e/tele. Ili imaš ono što zalepiš samo napred da se ne ocrtavaju bradaje, dizvine ovaj fini muški svet ovde i ova decaDevojke, da li znate gde mogu kupiti brushalter sa sirokim silikonskim bretelama i silikonskim delom oko rebara, a da je napred obican?
Treba mi za neku haljinu poluotvorenih ledja.
Bejb ne nosi se tu brus, nemoj molim te silikonske br/o/a/e/tele. Ili imaš ono što zalepiš samo napred da se ne ocrtavaju bradaje, dizvine ovaj fini muški svet ovde i ova deca
U Becu.Bambi, gde je taj kafic?

U Becu.
Nisam nesto nostalgicna prema YU, ali je kafic bas fora.![]()
Da podigneš da, spaja se napredDisco, jel mislis samo na ono sto prekrije bradavice ili sto zalepis na sise pa podignes gore da stoje, koliko toliko, na jednom mestu?
Ti izgleda hoćeš da meni ne samo ovde bude zabranjen pristup, nego celom LjiSu. LolTako je zemaro, na ličnom planu ništa ne menjati, a kad se realizuje plan da ovde hevi metal postane glavni i preovlađujući muzički žanr raditi na temeljnim promenama same kafane, najpre je preimenovati u Kafana Kod Zeme Metalca I...
![]()
I nisam metalac, jer odavno ne slušam samo to.Trenutna dešavanja zeme lažnog metalca