моћна длакава стрвина
Legenda
- Poruka
- 63.865
Ај леба ти, уписала бих се.Jel bi bilo politički nekorektno da otvorim temu "koji post vas je fizički zaboleo"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ај леба ти, уписала бих се.Jel bi bilo politički nekorektno da otvorim temu "koji post vas je fizički zaboleo"?
Pa kako to, ovde imaš neke kompletne pdfove koje treba nabiti u tako jednu malu temuТипа кринџ постови или нешто.
tipa vogonska poezija :—))))))Типа кринџ постови или нешто.
Типа кринџ постови или нешто.
Деал.Ili kao generalno "Krindž fest" tema, antipod "šta vas je nasmejalo danas", gde bismo postavljali bilo tuđe postove, bilo nešto drugo?
jednu malinu molimizpricavam se za svoje ponasanje ako nesto znaci sve imate pice od mene

Ја га питала пре неки дан да убаци
Само бих ишла около и превртала очима.

ajde otvaraj stugi

sebastijan, ti si fenomen bato, 1300 postova i niko da ne citira nit jednog, to je za ginisZasto me niko ne citira, nigde, ni na jednoj temi![]()
Pa jel vidis da nije vise realno...sebastijan, ti si fenomen bato, 1300 postova i niko da ne citira nit jednog, to je za ginis

Ne uvlačim se nikome, i već mi je dala, ali ne to što ti misliš, već uzajamno poštovanje.

Pliz dont tač taktika.