cvetak zanovetak
Elita
- Poruka
- 16.741
Stvarno si neinformisanaMa sto je prokleo da krvari, ni po jada, nego sto moram sve u kuci izesti? Sto?
https://www.google.com/amp/s/www.bl...P.T7&tpv=MOBILE_ZABAVA&tdv=BLIC_RS/zabava/ART
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno si neinformisanaMa sto je prokleo da krvari, ni po jada, nego sto moram sve u kuci izesti? Sto?
Zato što muž nema snage da se izbori za svoj deo.
Шалтеруше су кербери који су заузели људски облик.Ja sam miroljubiva i nežna duša.
Gospodja je prilično drčna i netaktična.
Živci su mi pri kraju. Ili terapija ili eksplozija.
To ti je od Boga ajde ćuti tu
Ne volim da generalizujem, ali nemam kontra argument na tvoju tvrdnju.Шалтеруше су кербери који су заузели људски облик.
Научно доказано.
Prvo da te nagoji, a posle te zameni za dve od 50kg.Doduse, muz sve platio, ja sve pojela... ne znam kako je Bog smislio tu kaznu, ali nije lose dok god muz placa...
Ma idiDobro pa nema medveda u okolini...
Шалтеруше су кербери који су заузели људски облик.
Научно доказано.
Prvo da te nagoji, a posle te zameni za dve od 50kg.
Aj da nasednem... Kakav osećaj?Imam neki osecaj .
Na qtrzy te nosamAj da nasednem... Kakav osećaj?

Odgovori bre na pitanje živa se pojedoh, kakav osećaj?Pa tepamo joj .
Sotire zvani đubre, ja želim da me oslovljavaju sa Dodola, ozbiljno, imam frku da jednog dana ne budem makiPobogu zasto Dodolu zovete Doda pa nije Milorad Dodik jbm mu sve! Bilo je lepse Doke, ko ona Doke iz Zone Zamfirske heheh
Šta zamišljaš ti, kakvo je bre to ponašanje? Kako tako dođeš I kao ej nešto bi reko al sad kao pa nebitno? Za šta nas ovde smatraš?Ma nebitno, osecaj da su me majstori izradili za nesto.