pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 165.034
ahahahaaaaa šou
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I da I ne. Krivo mi što neke stvari nismo isterali na čistinu, poprilično se popičkali u pp i ostalo nerešeno, a javno bili lepo, takoreći jedna maskarada ako znaš pesmu... A opet drago mi što ga nema sad jer pitaj boga šta bi mu reklaSrcko. Je li ti nedostaje?
Naprotiv, skroz ga neozbiljno shvatam, nisi u tokuAla ti shvataš forum ozbiljno... to kad odu kažeš krivo mi što se nismo poebali dok je bio/la tu i bjaži.
Uf pa što mi nisi reko ranijeisprobava kolko se primaš
Е људи, рецте ви мени нешто, ал' оно искрено.
Управо се вратих са рекреације, тукли фудбала неко друштво и ја.
Фалило нас је, па је један јаро повео пар момака, нисам их знао пре.
Један дошао у фул опреми, штуцне, обојене патике, тракица око руке.
Кренуо нешто да се курчи, да провлачи овим мојима кроз ноге. Кажем му ја: ''Момчино, олади мало, не играмо Лигу Шампиона''.
Не престаде он, хтеде мени да провуче кроз ноге, ја као хтео по лопти и набијем га мало испод колена, остала плава флека јаднику.
Сад рецте, јесам ли ја лош човек или он?

Е, ал' реци ти мени је л' то нормално?Čim lik navlači štucne na malom fudbalu u balonu, odmah znam da je džiber. Ne treba mi nijedna druga informacija, samo na osnovu toga mogu da procenim da je džiber.
Мој ћале тако једном исцимо голмана три пута на леву три пута на десну страну и онда узео лопту у руке и дао му и реко му ево ти кад се толко трудишЕ, ал' реци ти мени је л' то нормално?
Мислим, читав сам скоро живот био у фудбалу, разумем сласт провлачења кроз ноге, ударање пете и тих фазона, ал' треба имати неке мере.
Овај намерно развлачи мог друга који је на голу када иде 1 на 1, само да му ћушне кроз ноге, иако је имао читаву страну гола празну.
Па реко неће моћи овако легендо, није ти ово Камп Ноу.
Ако су му обе ноге на месту и ако има нормалан распоред коштане слике, може се рећи да је и пренатални срећник.Мој ћале тако једном исцимо голмана три пута на леву три пута на десну страну и онда узео лопту у руке и дао му и реко му ево ти кад се толко трудиш
И мој тата је исто пренатални ложач
Кад је оматорио онда је играо за једну екипу у општинској лигиАко су му обе ноге на месту и ако има нормалан распоред коштане слике, може се рећи да је и пренатални срећник.
Е, ал' реци ти мени је л' то нормално?
Мислим, читав сам скоро живот био у фудбалу, разумем сласт провлачења кроз ноге, ударање пете и тих фазона, ал' треба имати неке мере.
Овај намерно развлачи мог друга који је на голу када иде 1 на 1, само да му ћушне кроз ноге, иако је имао читаву страну гола празну.
Па реко неће моћи овако легендо, није ти ово Камп Ноу.
Када сам био у БЛ, значи 3. средње, већ сам био баталио озбиљнији спорт.Кад је оматорио онда је играо за једну екипу у општинској лиги
И сад, играју у гостима у неком селу и поред терена кукуруз.
Ћалета све време лик који га чува удара лактом у ребра. Оде лопта у аут тј. у кукуруз, ћале отрчи и ту где је била лопта у близини била и она бела тиква, не знам како се то зове. И он је узме и лагано оде до аут линије, држи "лопту" иза главе и гледа где је онај и замахне и баци му директ на главу.
Пази, ово је баш пуно речи за "ја сам сисица мекана".Када сам био у БЛ, значи 3. средње, већ сам био баталио озбиљнији спорт.
Зовне ме другар на велики фудбал, требао им десни бек, а ја сам то играо једно време док сам тренирао у Србији, за кадетску екипу. Реко хајде што да не.
Мислим ниво фудбала тамо је смешан када поредиш Србију, али елем.
Отишли ми у неко село поред БЛ, Пискавица (већ по имену знаш да ћеш најебати).
Зајебавамо се ми са њима, мсм, нисмо их провоцирали или нешто, него једноставно смо били дупло бољи. Имао сам 3 асистенције ту текму мхехехе
И стао ја поред аут линије био неки прекид, можда 60. минут, прилази ми тренер противничке екипе (ФАКИНГ ТРЕНЕР, НЕКИ СЕДИ БРКО) и каже ми: ''Слушај сине, видиш оног тамо момка (неки кркан из противничке екипе). Е то ти је Велибор, ради са ћаћом у шуми од када му је 12 година. Имате већ добар резултат, олади мало од трчања, штета би била да ти Велибор сломи ногу''.
Ео без лагања, нисам прешао центарску линију до краја утакмице.
Шта, браћалице?Iskulirali ste me najstrašnije, ne mogu da verujem!
Idem sad, samo sam to htela da kažem....