- Poruka
- 132.368
ima i gore veruj miНемој, знам шта хоћеш.
Поставићеш Бладу, ону где се крекеће: Ћећерећећерећећерећеће
Из истог је негде периода када и Тељо, ебо их пас, два јахача апокалипсе раме уз раме.

nece ti trebati probavita ako ih pustim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima i gore veruj miНемој, знам шта хоћеш.
Поставићеш Бладу, ону где се крекеће: Ћећерећећерећећерећеће
Из истог је негде периода када и Тељо, ебо их пас, два јахача апокалипсе раме уз раме.

Немој, ако Бога знаш.ima i gore veruj mi
nece ti trebati probavita ako ih pustim![]()

Значи ти си управљао дроном који му је отфикарио прсте?bio sam na njegovom koncertu![]()

kod tebe veselo

pevala sad na superboluувек кад пустим шакиру плус обожавам да певам на шпанском мехехе

па знам гледала сам, пффффpevala sad na superbolu![]()
Опали Ла Вида Лока.оћете да вам певам енрикеа лол
ХОЋУ, чекај ме :ДОпали Ла Вида Лока.
Ако прођеш аудицију, нудим да снимимо кавер у неком суботичком парку.
Ти си вокал, а ја ћу да плетем по жицама.
Значи ти си управљао дроном који му је отфикарио прсте?
Увек ми је администрација Крсте била мутна![]()
sramota svi slikaju niko da DJUSKA.
Једну од најјачих маса у скорије доба која је уживала у музици и имала минималан број телефона је она са концерта AC/DC у Аргентини.sramota svi slikaju niko da DJUSKA.
da meni ovi skacu ovako ispred kuce izasao bih sa palicom. moze to malo tise.Једну од најјачих маса у скорије доба која је уживала у музици и имала минималан број телефона је она са концерта AC/DC у Аргентини.
Погледај ти ту атмосфере, омањи земљотрес је настао
Paaa, ako razmisliš, objašnjenje je prosto.имала минималан број телефона је она са концерта AC/DC у Аргентини.
Није баш тако.Paaa, ako razmisliš, objašnjenje je prosto.
AC/DC imaju jedno sto godina, obožavaoci su uglavnom njihovi vršnjaci pa nemaju naviku da im mobilni bude produžetak ruke.
Izvini, ali to ne mogu.Није баш тако.
Погледај видео, ту су махом млади људи.
Само је друштво пробрано
Који је фазон људима ићи на концерт и држати телефон све време, никада ми неће бити јасно.

ma ti aussie ne smeju ni da skacu..nalaze se naopako, mogu da ispadnuPaaa, ako razmisliš, objašnjenje je prosto.
AC/DC imaju jedno sto godina, obožavaoci su uglavnom njihovi vršnjaci pa nemaju naviku da im mobilni bude produžetak ruke.
i jos te pitaju da odu u wc....ajde bre zamisli 5000 majmuna ti ovako ispred kuce skace. taman da ih prebijes sve.