gost 212595
Poznat
- Poruka
- 8.567
Ne čuješ se od Rikija, Koštano.
Tja, iako sam obožavalac - razočaran sam.
Manjka truda i strasti.
Nisi nas ispoštovala, uopšte.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne čuješ se od Rikija, Koštano.
Paaa, ako razmisliš, objašnjenje je prosto.
AC/DC imaju jedno sto godina, obožavaoci su uglavnom njihovi vršnjaci pa nemaju naviku da im mobilni bude produžetak ruke.
па није до мене него до хуавеија ахахах снимам поново хДNe čuješ se od Rikija, Koštano.
Tja, iako sam obožavalac - razočaran sam.
Manjka truda i strasti.
Nisi nas ispoštovala, uopšte.
Potrudi se boljše; i ti i taj prateći vokal, huaveji.па није до мене него до хуавеија ахахах снимам поново хД
то ће бити грозно хДSuper je, samo nadji karaoke pa snimi glas preko toga
Ti ćeš uvek biti i ostati moja gospođa VolinaJa cu sad samo gluposti da pisem samo da mi izlazi slika sa imenom ovde![]()
Šanse su ti ozbiljne, to za sise pričam. A neće zaustaviti ovo što ja i ti imamo makar me sto puta banovaliNije.
Sad se pije perva kafa.
Noćna je uzrok.
Isto kao što ste Vi, Gospođetino, uzrok mojih nemira.
Uplaših se da:
ćete se možda naljuti.
nećete više hoditi ovim vr prostranstvima
smo sasečeni prije i no što smo se razmahali.
će Vaša moćna sisa ostati samo legenda koja kruži, a kojoj nikada neću moći svedočiti.
No, na svu sreću, nije tako.
Šansa još uvek postoji!
Ааа брее, слабо се чујеш, Рикија већ знам, пили смо љуту када сам наговарао Нешу да га не пребије на мртво име.Васо, плаки?
ПЛАКИ???
ОК.
Ti ćeš uvek biti i ostati moja gospođa Volina ❤
Šanse su ti ozbiljne, to za sise pričam. A neće zaustaviti ovo što ja i ti imamo makar me sto puta banovali
Ako se brineš nekad što me nema prati ko je negde reko da će se udavi u reci a nije @momcilo95, biće to moj signal tebi da sam tu
Pa razmišljam jbg, uvek sam dva koplja ispredDobro je da si mu napomenula ovo za mene, jer bih se istraumirao kad bi mi poslao poruku lascivne sadrzine u pp, misleci da mu to ti dajes signal
A što tako da nam kažeš crkla dabogdaVI ste svi idioti.

Vidim ovde u toku žurka, a mene niko ne zove.![]()
Gospo(đetino),Ti ćeš uvek biti i ostati moja gospođa Volina ❤
Šanse su ti ozbiljne, to za sise pričam. A neće zaustaviti ovo što ja i ti imamo makar me sto puta banovali
Ako se brineš nekad što me nema prati ko je negde reko da će se udavi u reci a nije @momcilo95, biće to moj signal tebi da sam tu
Zašto si tako gruba prema meni? : (Pa ti uvek sve pokvaris
Gospo(đetino),
voleo bih da kažem da su Vaše reči unele spokoj u moje serdašce.
Ali, unele su nemir.
Što od pomisli da ću, možda, svedočiti;
Kao i zbog signala koje šaljete drugom, dok zborite samnom.
Kako god, pratiću reku - pa gde me odvede.
Zašto si tako gruba prema meni? : (
Zezam se i ja, opušteno.Ma zaebavaam se
ja tebe ovako zamisljamједва ми се чује глас
био је бољи рекордер на старом телефону
сад морам поново :мистергрин: