тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja cu sad samo gluposti da pisem samo da mi izlazi slika sa imenom ovde :zcepanje:
Ti ćeš uvek biti i ostati moja gospođa Volina ❤️
Nije.
Sad se pije perva kafa.
Noćna je uzrok.
Isto kao što ste Vi, Gospođetino, uzrok mojih nemira.
Uplaših se da:
ćete se možda naljuti.
nećete više hoditi ovim vr prostranstvima
smo sasečeni prije i no što smo se razmahali.
će Vaša moćna sisa ostati samo legenda koja kruži, a kojoj nikada neću moći svedočiti.
No, na svu sreću, nije tako.
Šansa još uvek postoji!
Šanse su ti ozbiljne, to za sise pričam. A neće zaustaviti ovo što ja i ti imamo makar me sto puta banovali
Ako se brineš nekad što me nema prati ko je negde reko da će se udavi u reci a nije @momcilo95, biće to moj signal tebi da sam tu

Васо, плаки?
ПЛАКИ???

ОК.
Ааа брее, слабо се чујеш, Рикија већ знам, пили смо љуту када сам наговарао Нешу да га не пребије на мртво име.

Има и један интервју где каже да му је Василије (ја, је л' те) спасао живу главу од неке будале.

Ti ćeš uvek biti i ostati moja gospođa Volina ❤

Šanse su ti ozbiljne, to za sise pričam. A neće zaustaviti ovo što ja i ti imamo makar me sto puta banovali
Ako se brineš nekad što me nema prati ko je negde reko da će se udavi u reci a nije @momcilo95, biće to moj signal tebi da sam tu

Dobro je da si mu napomenula ovo za mene, jer bih se istraumirao kad bi mi poslao poruku lascivne sadrzine u pp, misleci da mu to ti dajes signal

Ti ćeš uvek biti i ostati moja gospođa Volina ❤

Gospo(đetino),
voleo bih da kažem da su Vaše reči unele spokoj u moje serdašce.
Ali, unele su nemir.
Što od pomisli da ću, možda, svedočiti;
Kao i zbog signala koje šaljete drugom, dok zborite samnom.
Kako god, pratiću reku - pa gde me odvede.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back