- Poruka
- 5.749
Banbi šta se smeješ mome snjegu jeli ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da vadim sanke i skafander ili da sačekam da bude pola metra

A vidi ga!
Pa gde si ti, covece?
Kako nas brutalno ostavi...
E ako to nije za ban, ja stvarno ne znam sta je!![]()
Celi dan mi ladi klima, nepodnosljivo je od toplote, kad ce vise ta ebena jesenOvde ove zime uopšte nije bilo snega, jbš takvu zimu.
Banbi šta se smeješ mome snjegu jeli ?
Pa kao kazna zbog nedolicnog ponasanja.Čekaj sad da vidim dal sam dobro shvatio... ti si ljuta što sam otišao na kratko, pa sad kad sam se vratio, hoćeš da me banuju da me opet nema?
Ok, to ima smisla.

Sav njen rad je onaj na k-cu od koga živi.

Велика истина, не желимо их ми, не желе ни ови из Србије, нека направе посебан дистрикт.Brt, ne može semberski kupusar u isti koš sa ostalima
Jel tako @Vasilij Zajcev
bila je jedna baba jula (nije mira markovic) po njom se zove julino brdo i ona je imala ljubimca zmaja koji nije dao nikome da pridje ubijao je harao. i onda se pojavio vitez zarko (po kome je naselje dobilo ime zarkovo) i ubio zmaja i zlu babu julu. to je ukratko.Mislim da jesam, ali nisam siguran kako beše ide, ispričaj molim te.
De si pičiću na moreSamardzic skinuo brkove i bradu...e, falim te boze...nijedna vest me nije obradovala kao ova...![]()
De si pičiću na more
bila je jedna baba jula (nije mira markovic) po njom se zove julino brdo i ona je imala ljubimca zmaja koji nije dao nikome da pridje ubijao je harao. i onda se pojavio vitez zarko (po kome je naselje dobilo ime zarkovo) i ubio zmaja i zlu babu julu. to je ukratko.