gost 360768
Buduća legenda
- Poruka
- 27.369
to ti je ko u gradski prevoz udje kale i ostali gospodari svemira
samo sto se ja ne vozim u prevoz pa navratim ovdje
Fora je sto je ovde kao u prevozu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to ti je ko u gradski prevoz udje kale i ostali gospodari svemira
samo sto se ja ne vozim u prevoz pa navratim ovdje
ja silazim na sljedecu pa se vidjamo kasnijeFora je sto je ovde kao u prevozu...![]()
ja silazim na sljedecu pa se vidjamo kasnije
Ko zna sta je on u horoskopu kad to nije mogao prepoznati...Pa bre meni je avatar lascivan ja ne zna šta oće više od mene
Gledaj srpsku majku na mom avataru kako je jebozovna, nema dalje
Julian je semberac I odma tu oduzimaš deset poenaKo zna sta je on u horoskopu kad to nije mogao prepoznati...![]()
Julijane sta si u horoskopu, da ti astroloski AFZ odmah nadje odgovarajucu draganu?
A to nisam znala. To da se oduzimaju poeni.Julian je semberac I odma tu oduzimaš deset poena
Brt, ne može semberski kupusar u isti koš sa ostalimaA to nisam znala. To da se oduzimaju poeni.![]()
Kod mene vrućina brt
Haha malo s'njega jeliPošalji nam malo snega.
Znam jbg..ovde pada sneg grudva velicine macje glaveKod mene vrućina brt
Ja jutros išla po leba bez jakne, skuvala seZnam jbg..ovde pada sneg grudva velicine macje glave
Ovde juce bilo sunce danas sneg 30santimaJa jutros išla po leba bez jakne, skuvala se
Meni vise svejedno...samo da gomna ne padaju snebaOvde ove zime uopšte nije bilo snega, jbš takvu zimu.
Uf čekaj, onda će ovde sutra snegOvde juce bilo sunce danas sneg 30santima
Možda al ne verujem..ovde inače vreme nije normalnoUf čekaj, onda će ovde sutra sneg
De ste ljudi i upravo sam video da Steforodica kaže da si sam kriv ako imaš malu platu i da narod neće da radi.
Pogledajte prilog 655058
Kolike su vaše plate paštetari?