моћна длакава стрвина
Legenda
- Poruka
- 63.611
Озбиљно ти кажем.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zato sto je to najkvalitetnija i najbolja muzika ali moras je razumeti.Zašto ljudi u Srbiji imaju afinitet prema turbo folk kiču,jel to što su muzički neobrazovani,il što je seljačka populacija dominantna?![]()
volite se deco, nije lepo svadjati se![]()
Ne svađamo se. : )volite se deco, nije lepo svadjati se![]()
Kako bre nije tema? Ovo ima smislenije I ozbiljnije momente od bilo koje teme na politicinije ovo tema,
obicna kafana samo
ja jesam niko, ali navratim po nekad![]()
sve je smisljenije i ozbiljnije od politike,Kako bre nije tema? Ovo ima smislenije I ozbiljnije momente od bilo koje teme na politici

Pa ako sam tebi poslala greškom, praštaj, razumela sam da si konzervativac I da nećeš ništa tuđe erektilnosve je smisljenije i ozbiljnije od politike,
cak i tvoji paketici sto ih saljes![]()
ne otvaram paketice od nepoznatihPa ako sam tebi poslala greškom, praštaj, razumela sam da si konzervativac I da nećeš ništa tuđe erektilno
Фала, Мољац, жив био. Поздрав из Сурчина.ja nisam rodjena da zivim sama u ovo vreme ludo samo u tvom zagrljaju osecam se ja sigurno. pozdrav za sve ljude dobre volje uz ovu pesmu od moljca 64.
Prva ruka, nekrštenoДејте мени пакетиће, нешто ми слабо иде ових дана.
ОДАКЛЕ ДОЛАЗИ ТВОЈА РОБА???
Ja sve znam I uopšte nisam nepoznata. U stvari sam veoma poznatane otvaram paketice od nepoznatih
vidim da me bas poznajes...
Знам где живиш.Ja sve znam I uopšte nisam nepoznata. U stvari sam veoma poznata
koji ces kurац u surcinu.Фала, Мољац, жив био. Поздрав из Сурчина.
Znaš kako meni jedan lik pola sata objašnjavao za neku firmu kao pa kreneš od bolnice Dragiša Mišović ka marakani pa kao bla bla... I ja mu kažem Druže, de se to tako objašnjava, jedini orjentir u tom kraju ti je Cecina kuća aman breЗнам где живиш.
Traži kurца sigurnokoji ces kurац u surcinu.
То ја питам тебе, мои ти.koji ces kurац u surcinu.
Аха не користимо више еуфемизме, отпаковали смо их? : ))Traži kurца sigurno
Trepni dvaput ako te Moljac drži u podrumuТо ја питам тебе, мои ти.
ja zivim ovde. i live here.То ја питам тебе, мои ти.
Pa vidiš da umire tema ako su zapakovaniАха не користимо више еуфемизме, отпаковали смо их? : ))
Мољчева жена!Trepni dvaput ako te Moljac drži u podrumu
Oćeš da zovem petuniju da te oslobodi to mu je ćerkaМољчева жена!