Moljac64
Elita
- Poruka
- 16.586
niko me nije lepse docekao ovako ne pamtim od kad. bas ti hvala. lepo mi je poceo dan sad.Gde si brate Bog ti pomogo.. Uvek mi nekako milo kad tebe vidim, majke mi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
niko me nije lepse docekao ovako ne pamtim od kad. bas ti hvala. lepo mi je poceo dan sad.Gde si brate Bog ti pomogo.. Uvek mi nekako milo kad tebe vidim, majke mi.
Деси бебо мала, а ја кад те дочекам то ништа аniko me nije lepse docekao ovako ne pamtim od kad. bas ti hvala. lepo mi je poceo dan sad.
niko me nije lepse docekao ovako ne pamtim od kad. bas ti hvala. lepo mi je poceo dan sad.
mnogo mi je drago sto ovo cujem ali ne znam kako da reagujem jer me uglavnom samo vredjaju.Hvala i tebi. Zasluzio si da te uvek svi lepo docekaju jer si pravi pozitivac!
ali ti kazes seksualno pa mi bude neprijatno ovo od sotira je BRATSKI i TOPLO.Деси бебо мала, а ја кад те дочекам то ништа а
mnogo mi je drago sto ovo cujem ali ne znam kako da reagujem jer me uglavnom samo vredjaju.
Сексуално? Не, ја сам баш у фазону мољке брат и ја слушамо синана и пијемо пиво, па знам ја да си ти срећно ожењен човек 32 године. Или 35. Тако нешто. Мехехеali ti kazes seksualno pa mi bude neprijatno ovo od sotira je BRATSKI i TOPLO.
pa ne mislim vi ste super svi. neki misle da sam trol vredjaju me psuju me govore mi svasta. dusmani.Ko te diro??? Vidis da te svi volimo i gotivimo, i moca, i strki i ja, svi
ne znam nisam navikao da se druzim sa zenama pa mi bude neprijatno. ali dobro trudim se.Сексуално? Не, ја сам баш у фазону мољке брат и ја слушамо синана и пијемо пиво, па знам ја да си ти срећно ожењен човек 32 године. Или 35. Тако нешто. Мехехе
Ма само ти мени јави кад се то деси, решићемоpa ne mislim vi ste super svi. neki misle da sam trol vredjaju me psuju me govore mi svasta. dusmani.
Нисам ја жена, ја сам ортак, све кул.ne znam nisam navikao da se druzim sa zenama pa mi bude neprijatno. ali dobro trudim se.
ХахахахахаххахаJedan seksualni pozdrav bratu Moljcu!
ja sam mislio da si ti suboticanska zena od 33god.Нисам ја жена, ја сам ортак, све кул.
nemoj!!!.Jedan seksualni pozdrav bratu Moljcu!
34. : (ja sam mislio da si ti suboticanska zena od 33god.
na na naaa nana naaaaaa.34. : (
Не знам која је то песмаna na naaa nana naaaaaa.