- Poruka
- 73.939
Da je baš toliko voliš, oprao bi ruke.zena mi kenjа sto sam stalno u radionici a ne operem ruke pa posle zamazem namestaj od ulja. ali ja trpim jer je mnogo volim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je baš toliko voliš, oprao bi ruke.zena mi kenjа sto sam stalno u radionici a ne operem ruke pa posle zamazem namestaj od ulja. ali ja trpim jer je mnogo volim.
ne mogu svakih 5 minuta ruke da perem kozu da oderem.Da je baš toliko voliš, oprao bi ruke.
Onda sedi u radionici, kad završiš operi ruke i uđi.ne mogu svakih 5 minuta ruke da perem kozu da oderem.

pa ja zavrsim pa se uvek setim neceg nedovrsenog. inace istina je meni se desilo.Onda sedi u radionici, kad završiš operi ruke i uđi.
A inače je urbana legenda da se od pranja tanji koža, ne znam da li ti je neko rekao.![]()
Dobro.pa ja zavrsim pa se uvek setim neceg nedovrsenog. inace istina je meni se desilo.
pa nemoj da sudis ljudima a ne znas situaciju.Dobro.
ja da te punim ne bi ti trebo drugi punjač he he he <3Kupila sam punjač tamo kad mi crko prethodni
raaaj lajke taj take take take uh.ja da te punim ne bi ti trebo drugi punjač he he he <3
sranje. relike.
mnamas tipjmsranje. relike.
Пре десет година ме тако неко овде поредио са Недом Арнерић хД
Mi se jamačno nadamo da je stavra žito!jamačno voli