Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Marenda je pre di van, predivan.
Nije ni čudo što nije ženjen, takvi se ne žene
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti sedi na svoju guzu, pusti laganu muikicu i odmarajJa sam već čika u srednjim godinama,treba ponekad odmarati i uz mlade guze i laganu muziku.

Otkud znaš?Marenda je pre di van, predivan.
Ne može tako.Treba i moja duša da se odmara tuđim telom.ti sedi na svoju guzu, pusti laganu muikicu i odmaraj
EeeeeeeOtkud znaš?
ehe kako neMarenda je pre di van, predivan.
Кажу да је Урџ Оверкил срање од бенда и да уживо певају као болесни канаринци.Otkud znaš?
Nekad je jedna dobra stvar dovoljna.Кажу да је Урџ Оверкил срање од бенда и да уживо певају као болесни канаринци.
Jos sam i na svedski isla, sad cekam da se smiluju i zavrse crtani i da se komiram.brao boko brao
bravo..ja nisam koliko me glava otkidaZiva sam

Usvoji me, sa Redhead sam već pregovarao, ali ne dopadaju mi se uslovi.E drugari, znate kakve domace sladolede pravim, pizdarija

švedski ?I da izjavim da def nisam pogresila i da sam trebala mnogo ranije da krenem na ovaj jezik, bas mi se svidja, def je drugaciji ali zanimljivo mi je
Epa sad mi se opet zaljubljujeКажу да је Урџ Оверкил срање од бенда и да уживо певају као болесни канаринци.
Ал' ова обрада им је била довољна да уђу у легенду : )
Meni je sve zelja odavno. Ucila sam ga i sama pre par godina al nije to to.švedski ?
ti severni jezici su grubi i deluje kada pricaju kao da laju bar holandski je takav
drago mi je ..i ne odustajMeni je sve zelja odavno. Ucila sam ga i sama pre par godina al nije to to.
Ovo je sad prava stvar. Tempo je fin, ne vucemo se. I to mi se svidja
ich gratuliere ovo je na njemačkom eheMeni je sve zelja odavno. Ucila sam ga i sama pre par godina al nije to to.
Ovo je sad prava stvar. Tempo je fin, ne vucemo se. I to mi se svidja