pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 165.336
evo ne znam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Psihološki jedino i vredi, pošto virus samo pokupi tečnost i elektrolite, mast ostaje gde jeste, ali mi opet imamo nekakvu motivaciju kad vidimo manji broj na vagi.Pa fora je da tad uzmeš zalet za dijetu. Tri dana virus, pa polako...
Ja imam osetljiv želudac, pa posle virusa danima ne mogu da dođem sebi. Ali zato kad sam ok, mogu da jedem ceo dan.Psihološki jedino i vredi, pošto virus samo pokupi tečnost i elektrolite, mast ostaje gde jeste, ali mi opet imamo nekakvu motivaciju kad vidimo manji broj na vagi.

Pazi, mršavu i koščatu niko ne voli. Mora da ljulja, to je svakom iskusnom muškarcu jasno.Ja imam osetljiv želudac, pa posle virusa danima ne mogu da dođem sebi. Ali zato kad sam ok, mogu da jedem ceo dan.![]()
Baš si mi ulepšao dan. Sad treba nešto pojesti u to ime.Pazi, mršavu i koščatu niko ne voli. Mora da ljulja, to je svakom iskusnom muškarcu jasno.

Podržavam, ja već obavio. Evo ga moj šareni doroochak: cherry paradajz, krastavčići, staroplaninski sir, šunka, banane, rolani ovas, sušene višnje, sušene brusnice i trocifreni broj na vagi očas posla.Baš si mi ulepšao dan. Sad treba nešto pojesti u to ime.![]()

Наравно. :мистергрин:Strki verovatno zadovoljno trlja ruke, ukoliko je podržala mladog Tima.![]()

Ja retko dolazim u takve situacije pošto sam kreiram sadržaj i kucam, na kompu ili na sst aparatu, tako da sam omiljeni lik operaterkama i operaterima, sa mnom nemaju posla, doduše dešava se da sst uređaj zabaguje, ali to je vanredna situacija.
Mogu da zamislim tu zavist kad te vide kako prazniš kasu koju oni pune na licu mesta.