тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Baš si mi ulepšao dan. Sad treba nešto pojesti u to ime. :lol:
Podržavam, ja već obavio. Evo ga moj šareni doroochak: cherry paradajz, krastavčići, staroplaninski sir, šunka, banane, rolani ovas, sušene višnje, sušene brusnice i trocifreni broj na vagi očas posla.

EFFECTS.jpg

Ја мало задремала у другом сету и пробудим се, треба да почне трећи. Ја узмем тел и отворим апликацију сокера, гледам неке квоте, случајно кликнем на тачан резултат трећег сета 6:4.
Гледам, Надал сервира први. Ако направи брејк у току сета, биће 6:3.
Може бити 6:4 само у случају да баш на 5:4 направи брејк, значи само та једна шанса. Квота 12. И реко ма нећу. Јбг. :Д
Ја обрисала, оно дошло хД

Требало је да уплатим. То као оно некад кад ми радница погрешно откуца па оставим тако хахаха. Једном ми се десило да ми је тако скоро дуплиран добитак. Били су неки енглези, не сећам се који тим и ја сисица ставила 1Х, фалио ми један меч за бонус. Радница откуца чистог кеца ја реко ма нека га, увече та утакмица заврши 1:0. :Д

Ha, teško je opredeliti se, pošto ima pristalica obe struje, neki storniraju, neki ostave to pogrešno otkucano, ali ume da bude zanimljivo kad se ostavi, pogotovo kad se ispostavi da je greška operatera zapravo bila dobar potez. :lol: Ja retko dolazim u takve situacije pošto sam kreiram sadržaj i kucam, na kompu ili na sst aparatu, tako da sam omiljeni lik operaterkama i operaterima, sa mnom nemaju posla, doduše dešava se da sst uređaj zabaguje, ali to je vanredna situacija. :D

Ма то било баш давно, већ дуго не идем по кладионицама, све онлајн, све из фотеље : )
Једино недостаје тај осећај кад добијем неку већу кинту па гледају тамо староседеоци како им девојчица узима лову редовно. Али ово онлајн је суперкул за нас што нас све у животу мрзи. :мистергрин:

Poslednja izmena:
Ja zalazim pošto imam puno prijatelja koji se okupljaju u tim lokalima, što komšija, što kolega, ali igram skoro isključivo onlajn ili preko tih aparata u lokalima. Lakše mi je tako, i što kažeš dobro je kad se ne mora nigde jurcati, onlajn je kao igranje igrica. :lol:
Ali da, čoveku nedostaje ta mogućnost šepurenja i nadmudrivanja sa ostalima koji vise pred teletekstom i prate prenose u kafanskom okruženju. :lol: Mogu da zamislim tu zavist kad te vide kako prazniš kasu koju oni pune na licu mesta. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back