- Poruka
- 131.195
Meni nije jasno kako mi nešto ne obrišeš, jednom nisi obrisala Anthrax, pre neki dan Death...Па ти си стварно мала беба ако мислиш да је обрисано због додолине пријаве, лол.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni nije jasno kako mi nešto ne obrišeš, jednom nisi obrisala Anthrax, pre neki dan Death...Па ти си стварно мала беба ако мислиш да је обрисано због додолине пријаве, лол.
Većina nikad nije u pravu, ahahahahaAl sam većina, opa
Па оно, други трећи дан рођендана си имао форе. Тхат'с овер новв.Meni nije jasno kako mi nešto ne obrišeš, jednom nisi obrisala Anthrax, pre neki dan Death...
Šta breVećina nikad nije u pravu, ahahahaha
Može ovo:Па оно, други трећи дан рођендана си имао форе. Тхат'с овер новв.
Kako što, pogledaj šta većina voli od muzike, filmova, književnosti, za koga glasa... Većina nema pojma.Šta bre
A ti imaš pojma je liKako što, pogledaj šta većina voli od muzike, filmova, književnosti, za koga glasa... Većina nema pojma.
Naravno, zar i ti ne misliš da imam? LolA ti imaš pojma je li
Sto reko drug kojo puscajte ovo decama svakoga DanaI ja ću da prijavljujem kad se postavi Ceca, razlog: Neukus!![]()
znaci otisla si na spavanje spreman sam za jos jedan ban.Ај лаку ноћ, пилићи
Кажи, пиле, на колико желиш?znaci otisla si na spavanje spreman sam za jos jedan ban.
ozenjen sam nemas pravo da me banujes ti.Кажи, пиле, на колико желиш?