- Poruka
- 7.093
Da li je to žal za netkim ili poziv na umrežavanje,Od kako su se Dodola i Moca spojili na FB ovde uopste ne dolaze, a to nije fer.![]()
i tango za dvoje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je to žal za netkim ili poziv na umrežavanje,Od kako su se Dodola i Moca spojili na FB ovde uopste ne dolaze, a to nije fer.![]()
Nista od navedenog. Samo mi nedostaju.Da li je to žal za netkim ili poziv na umrežavanje,
i tango za dvoje?
Pita banbi desi, ja reko eno biješ marenduKo me zvao?
Moram da nalupam marendu samo što mi došo u moju kuću da pravi nered i onda dolazim ovde
Što si pobego?de si ljubavice
nisam nego sam na rezervnom položaju krijem se u tvom žbunu eheŠto si pobego?
Stavi u levo uvo onda ti neće raditi druga..kaoNe radi mi desna slusalica..![]()
Pa ti budi disident, prkosi pravilimaPravljena je za desno..
Jesi siguran da sam to janisam nego sam na rezervnom položaju krijem se u tvom žbunu ehe
nisamJesi siguran da sam to ja
Kako mi da znamo šta bi se tebi svidelo?preporučite mi neku seriju, ali ne nešto što se vama sviđa, nego nešto što bi se meni svidelo
Ahahaha koja si ti fuficanisam
bitno je da je toplo ehe
Čestiti džemstonovi, prošlogodišnja, laganica, duhovito, malo krimi malo komedija, opuštajućepreporučite mi neku seriju, ali ne nešto što se vama sviđa, nego nešto što bi se meni svidelo
pa snađite se jbgKako mi da znamo šta bi se tebi svidelo?
ako je prošlogodišnja kapiram da je to jedna sezonaČestiti džemstonovi, prošlogodišnja, laganica, duhovito, malo krimi malo komedija, opuštajuće