Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.278
Ako niste tu moram da radim!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj ti meni srećan rođendan, nego dupe na sunce!
Пицс ор ит дидн'т хаппенE, nisam ti rekao da imam veliko dupe i butine, ne znam koliki si fan toga.
Пицс ор ит дидн'т хаппен
И'лл бе тхе јудге оф тхат.Slikao sam ga, izgleda mi presmešno![]()
Daj i mi malo da se smejemo.![]()
I ja na poslu. Danas sam precrkla. Nehumano. Prvu kafu popila posle podneva kad je glava vec htela da mi odleti u vazduh....Šta jeste svi na heroininom žuru a boraniju ste ostavili sa strane
Ја сам само рекла "ммммммм" :руменко:Strki mi je bila test publika, sudeći po njenoj reakciji bolje je da ne šaljem dupe nikom više lol.
Ako pišeš ćirilicom ne možeš tako engleske riječi da pišeš. Izgledaš retardirano.И'лл бе тхе јудге оф тхат.
Уф, хвала ти. : (Ako pišeš ćirilicom ne možeš tako engleske riječi da pišeš. Izgledaš retardirano.![]()
Kaži ko je najdosadniji, ja zar ne?Da, i priča vam je nikakva, baš ste dosadni.
Kako onda znaš da smo dosadni, kako se ta energija oseća?Ne znam nisam čitao, samo osjetio energiju zvanu smoriša.
Nemoj da me gadiš sad, jedem.Kako onda znaš da smo dosadni, kako se ta energija oseća?
Ne znam kako ovo nezno da ti saopstim, ali nama nije dosado. Problem je u tebi.Da, i priča vam je nikakva, baš ste dosadni.
622x25=15550/46=338 postova dnevno.
Znači glib.
Bambika, daj onog golaća što sipa kafu nek ide životN
Ne znam kako ovo nezno da ti saopstim, ali nama nije dosado. Problem je u tebi.![]()
Nemoj, vidiš da jede, hoćeš da mu upropastiš večeru?Primordial, oćeš jedan ***** da ti pošaljem u pp