- Poruka
- 81.731
Jutro.. evo vozim Anemone.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Него, Шишке, шта кажеш, сексуално? :ДSrećan rodjendan Heki,evo za rodjus da ti ispričam jedan vic
Idu Golub i Konj i kaže golub Konju,Konju jebobi.Kaže njemu Konj,jebijebi moj Golube beli haahahahaa jooj što je smešno bilo
hvala brate, niko mi nikad ovako dobro nije čestitao rodjendanSrećan rodjendan Heki,evo za rodjus da ti ispričam jedan vic
Idu Golub i Konj i kaže golub Konju,Konju jebobi.Kaže njemu Konj,jebijebi moj Golube beli haahahahaa jooj što je smešno bilo
hvala :*Srećan rođendan svima koji slave:*****
jel palo kakvo diranje sisa preko majice?hvala :*
a kad smo kod slavlja, danas ne moram ni da slavim, sinoć sam izgleda preterala malo :/
i ne samo preko majice, nego sam se pipkala i ispod majice!jel palo kakvo diranje sisa preko majice?
uf uf, al na njemackom!i ne samo preko majice, nego sam se pipkala i ispod majice!
a jel ona tebe dirkala bar?ja uspavao dijete kod svojih sinoc, pa bio sa drugaricom u svom stanu malo. nisam dirao sise preko majice neka pati!!! hahahaha
Polako Heroina. Hoce Chunning Tatum nesto da ti kaze.a kad smo kod slavlja, danas ne moram ni da slavim, sinoć sam izgleda preterala malo :/
Е јес била луда журка :руменко:i ne samo preko majice, nego sam se pipkala i ispod majice!